Guardian360 meetup: engineers meet engineers

Donderdag 20 juni - Guardian360 HQ, Utrecht

Heb je altijd al willen weten hoe Guardian360 haar devops heeft ingericht, hoe we omgaan met het beveiligen van API’s en wat onze visie op het automatiseren van security is? Kom dan naar onze technische meetup op 20 juni in Utrecht.

Sprekers

Tijdens de meetup zal Secure Webdeveloper Niek ingaan op de reis die hij het afgelopen jaar heeft gemaakt. Hij vertelt over welke ontwikkelmethodieken in gebruik genomen zijn, welke automation er wordt toegepast, op welke manier de code kwaliteit verbeterd is en hoe we ervoor zorgen dat we onze eigen platform zo veilig mogelijk houden.

Secure Webdeveloper Vincent zal vertellen hoe OAUTH 2 werkt en hoe dit protocol voor autorisatie binnen Guardian360 gebruikt wordt om API’s te ontsluiten.

Lead Security Engineer Robert zal toelichten hoe ons scannerplatform is opgezet, hoe we ervoor gezorgd hebben dat het stabiel, snel en schaalbaar is en welke rol automation daarbij speelt. Ook zal hij een tipje van de sluier oplichten over waar Guardian360 aan ontwikkelt: adversery simulation.

Niek den Breeje

Niek den Breeje
Secure Webdeveloper

Vincent Remy

Vincent Remy
Secure Webdeveloper

Robert van Hamburg

Robert van Hamburg
Lead Security Engineer

Agenda

17:30 uur - Inloop met eten en drinken
18:25 uur - Welkom, Jan Martijn
18:30 uur - Developer Journey, Niek
19:00 uur - Secure API’s, Vincent
19:30 uur - pauze
19:45 uur - Scanners & adversary simulation, Robert
20:30 uur - Borrel
21:00 uur - Einde

Locatie

De meetup wordt gehouden op het Guardian360 HQ: Weg der Verenigde Naties 1, Utrecht. Voor bereikbaarheid en routebeschrijving, zie: https://www.hnk.nl/bereikbaarheid/utrecht. Mocht je met de auto komen, laat dat dan weten bij je aanmelding, we regelen dan een parkeerplek voor je.

Kun je er niet bij zijn? Meld je dan toch aan!

Voor diegenen die er wel graag bij willen zijn maar de 20e niet kunnen worden er foto’s en video’s gemaakt. Na de meetup worden deze per email aan de aanmelders verstuurd.

Direct Aanmelden  Guardian360 meetup

Over Guardian360

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken en webapplicaties dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.