Whitepaper - Informatiebeveiliging als een professional

Lees onze 5 tips voor een optimale IT-beveiliging

Informatiebeveiliging is elke dag in het nieuws. Hacks, ransomware en datalekken zijn aan de orde van de dag. Leveranciers van producten en oplossingen duiken op deze ontwikkeling en beloven van alles op het gebied van informatiebeveiliging. Gelukkig zijn er ook een aantal zaken die je zelf kunt doen om veiliger te worden, zonder dat het je een Euro kost! In deze whitepaper geven we een aantal IT-beveiliging tips die voor elke computergebruiker te implementeren zijn en waar zelfs de professionals nog nieuwe inspiratie op kunnen doen.

In deze whitepaper over IT-beveiliging komen de volgende tips aan bod:

Whitepaper - Informatiebeveiliging als een professional

  • Hoe ga je zo veilig mogelijk met wachtwoorden om?
  • Wat zijn de do's en don'ts omtrent systeembeheer?
  • Hoe ga je verantwoordelijk om met WiFi?
  • Op welke manier mail je het veiligst?
  • Hoe moet je je data bewaken?

Download Whitepaper 'Informatiebeveiliging als een professional'

Over Guardian360

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.

Waarom Guardian360?

100% Nederlandse organisatie, ISO en NEN gecertificeerd, 100% vertrouwelijke opslag van data, 24x7 actief, Ervaren ethical hackers.