Whitepaper - Bewustwording en awareness

Tips en handvatten om het risico op een datalek te verkleinen

Helaas, 100% beveiliging bestaat niet. Kwetsbaarheden veranderen dagelijks en hackers zitten niet stil. Een datalek ligt altijd op de loer, of deze nu wordt veroorzaakt door een kwaadwillende of door interne fouten. Het goede nieuws is dat u veel kunt doen om het risico op een datalek zo klein mogelijk te houden. Uw eigen gedrag, en dat van uw medewerkers, kan daarbij van het grootste belang zijn. In deze whitepaper geven we u tips en handvatten die de bewustwording van uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging kunnen vergroten.

Wat leest u in deze whitepaper Bewustwording en Awareness?

  • Welke gevaren er zijn
  • Wat u kunt doen
  • Tips over wachtwoorden
  • Tips over phishinh
  • Tips over thuiswerken
  • Tips over WiFi-netwerken

Download Whitepaper Bewustwording en Awareness

Over Guardian360

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.

Waarom Guardian360?

100% Nederlandse organisatie, ISO en NEN gecertificeerd, 100% vertrouwelijke opslag van data, 24x7 actief, Ervaren ethical hackers.