Whitepaper - Phishing

Hoe voorkom je dat collega's gevangen worden?

Phishing (naar analogie van phreaking, is het afgeleid van fishing: "vissen", "hengelen") is een vorm van internetfraude. Het bestaat uit het oplichten van mensen door ze te lokken naar een valse (bank) website, die een kopie is van de echte website, om ze daar – nietsvermoedend – te laten inloggen met hun inlognaam en wachtwoord of hun creditcardnummer. Hierdoor krijgt de fraudeur de beschikking over deze gegevens met alle gevolgen van dien. Maar hoe voorkom je dat collega’s niet in een phisingcampagne trappen? Lees alles daarover in onze whitepaper.

Waar bestaat de Phishing whitepaper uit?

  • Wat is phishing?
  • Wat zijn de kenmerken van phishing?
  • Voorbeeld: Rabobank
  • Voorbeeld: Telfort
  • Keylogger en malware
  • De top 10 meest gemelde fraudes

Download Whitepaper Phishing

Over Guardian360

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.

Waarom Guardian360?

100% Nederlandse organisatie, ISO en NEN gecertificeerd, 100% vertrouwelijke opslag van data, 24x7 actief, Ervaren ethical hackers.