Phishing Whitepaper

Hoe voorkom je Phishing?

Phishing is een vorm van internetfraude. Het bestaat uit het oplichten van mensen door ze naar nep websites te lokken van bekende instanties met als doel jouw gegevens te achterhalen. De gevolgen zijn groot: privacy gevoelige gegevens komen op straat te liggen, negatieve publiciteit, of gestolen geld. Maar hoe voorkomt u dat u en uw collega’s niet in een phising campagne trappen? 

In deze whitepaper lees je alles over:

  • Wat phishing precies is.
  • Hoe u phishing leert herkennen.
  • Phishing voorbeelden bij de Rabobank & Telfort
  • Wat een Keylogger en malware is
  • De manier van phishing die het vaakst voorkomen

Download de Whitepaper via het formulier

 

Download Whitepaper Phishing

Over Guardian360

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.

Waarom Guardian360?

100% Nederlandse organisatie, ISO en NEN gecertificeerd, 100% vertrouwelijke opslag van data, 24x7 actief, Ervaren ethical hackers.