Guardian360: Logo

Klantcase Analys.io


Veilige webapplicatie voor Analys.io

Analys.io biedt MKB-accountants en adviseurs de informatie-infrastructuur die ze nodig hebben om hun cliënten optimaal te bedienen. Analys.io gebruikt hiervoor een webapplicatie die administraties monitort op zoek naar fouten, bijzonderheden en advieskansen. Deze webapplicatie is data gedreven en daarom erg kwetsbaar voor risico’s van buitenaf, maar ook van binnenuit. 

Veiligheid van data en het waarborgen van privacy staan bij Analys.io voorop. Guardian360 helpt Analys.io bij het realiseren van de veiligheid van de webapplicatie. Lees in de klantcase waarom Analys.io in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun webapplicatie.

In deze klantcase lees je over:  

  • De beveiliging van data in de Analys.io webapplicatie
  • Hoe Guardian360 helpt om te voldoen aan de AVG
  • Hoe Guardian360 inzicht geeft in gedetecteerde beveiligingsrisico's

Download de klantcase


Guardian360 referentie logo: Haga Ziekenhuis
Guardian360 referentie logo: ACES Direct
Guardian360 referentie logo: Gemeente Hoorn
Guardian360 referentie logo: NRC
Guardian360 referentie logo: Nationale Nederlanden
Guardian360 referentie logo: Leger Des Heils

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.