Guardian360: Logo

Klantcase Blauw Research


Beveiliging van netwerk en webapplicaties voor Blauw Research

Blauw Research is een vooraanstaand onderzoeksbureau, gevestigd in Rotterdam. Iedere dag gaat het team van Blauw met een duidelijk doel voor ogen naar kantoor: klanten in staat stellen om, op basis van nieuwe inzichten, kansen te ontdekken en succesvolle veranderingen tot stand te brengen in hun organisatie. 

Blauw werkt dagelijks met privacygevoelige gegevens van haar relaties. Hierbij neemt zij databeveiliging uiterst serieus. Lees in de klantcase waarom Blauw Research in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun netwerk en webapplicaties.

In deze klantcase lees je over:  

  • De beveiliging van privacygevoelige data van Blauw klanten
  • Hoe Guardian360 zorgt voor een veilig netwerk binnen Blauw
  • De voordelen van het Guardian360 security dashboard

Download de klantcase


Guardian360 referentie logo: Haga Ziekenhuis
Guardian360 referentie logo: ACES Direct
Guardian360 referentie logo: Gemeente Hoorn
Guardian360 referentie logo: NRC
Guardian360 referentie logo: Nationale Nederlanden
Guardian360 referentie logo: Leger Des Heils

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.