Guardian360: Logo

Klantcase Energy21


Beveiliging van netwerk en software voor Energy21

Enery21 levert software aan nutsbedrijven en grootverbruikers van energie die helpt om de cijfers te begrijpen waarop zij hun energiebeslissingen baseren. Energy21 gebruikt een tool die gevoed wordt met veel privacygevoelige data om tot goede energieafname voorspellingen te komen. 

Guardian360 zorgt voor de veiligheid van deze privacygevoelige data en biedt een veilige netwerkomgeving voor Energy21. Lees in de klantcase waarom Energy21 in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun software en infrastructuur.

In deze klantcase lees je over:  

  • De beveiliging van privacygevoelige data in de Energy21 software
  • Hoe Guardian360 zorgt voor een veilige digitale werkomgeving
  • Hoe Guardian360 helpt om inzicht te krijgen in beveiligingsrisico's

Download de klantcase


Guardian360 referentie logo: Haga Ziekenhuis
Guardian360 referentie logo: ACES Direct
Guardian360 referentie logo: Gemeente Hoorn
Guardian360 referentie logo: NRC
Guardian360 referentie logo: Nationale Nederlanden
Guardian360 referentie logo: Leger Des Heils

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.