Guardian360: Logo

Klantcase Gemeente Halderberge


Gemeente Halderberge krijgt grip op hun informatiebeveiliging

De gemeente Halderberge wil meer grip hebben op de mate en manier waarop zij haar informatie beveiligd. Guardian360 geeft de controle die nodig is om veilig met gegevens van de gemeente, zijn burgers en instellingen om te gaan. Lees in de klantcase waarom gemeente Halderberge in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun infrastructuur.

Fons van Oosterhout, CISO Gemeente Harderberge, vertelt: "Met de inzet van Guardian360 creëren we bewustwording over hoe veilig we nu echt zijn als het gaat om aanvallen van buitenaf, maar ook voor dreigingen van binnenuit." 

In deze klantcase lees je over:  

  • De beveiliging van de ICT-omgeving binnen de gemeente
  • Hoe Guardian360 de privacygevoelige informatie bewaakt
  • Hoe Guardian360 helpt om te voldoen aan de beveiligingsnormen

Download de klantcase


Guardian360 referentie logo: Haga Ziekenhuis
Guardian360 referentie logo: ACES Direct
Guardian360 referentie logo: Gemeente Hoorn
Guardian360 referentie logo: NRC
Guardian360 referentie logo: Nationale Nederlanden
Guardian360 referentie logo: Leger Des Heils

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.