Whitepaper
Maak je zorgen over boetes en datalekken overbodig: 4 tips


Door de coronacrisis is thuiswerken de nieuwe norm geworden. Managers en IT-beheerders krijgen hierdoor te maken met nieuwe uitdagingen als het gaat om veilig digitaal werken. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat data in deze situatie veilig blijft? Ook de groeiende populariteit van de cloud brengt extra risico's met zich mee. Een robuuste IT-infrastructuur is daarom nu belangrijker dan ooit.

In deze whitepaper reiken we je een aantal handige, praktische tips aan voor het beter beveiligen van jouw IT-netwerk. Daarnaast laten we zien hoe Guardian360 jouw organisatie kan helpen om die aanbevelingen in de praktijk toe te passen.

In deze whitepaper lees je:

  • Het belang van goede cybersecurity tijdens de coronacrisis
  • Praktijkvoorbeelden van schade bij hacks en datalekken
  • Tips en trucs om boetes en datalekken te voorkomen
  • Hoe Guardian360 de tips van theorie naar praktijk brengtDownload Whitepaper


Guardian360 referentie logo: Haga Ziekenhuis
Guardian360 referentie logo: ACES Direct
Guardian360 referentie logo: Gemeente Hoorn
Guardian360 referentie logo: NRC
Guardian360 referentie logo: Nationale Nederlanden
Guardian360 referentie logo: Leger Des Heils

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.