We kijken ook nu weer terug op een mooie maand. In april hielden we ons partnerevent, werd het duidelijk dat de lancering van brancheorganisatie Cyberveilig Nederland positief ontvangen is en hebben we een hoop contacten in diverse landen gelegd. Ook mochten we nieuwe partner Ultimum verwelkomen, die vervolgens voortvarend van start ging door een exclusief security diner te organiseren met twee van onze andere partners. In deze nieuwsbrief lees je er meer over, veel leesplezier! Namens het Guardian360 team, Jan Martijn Broekhof

Guardian360 - Screenshot Dashboard

Advies: gebruik de demo omgeving  

We hebben geleerd dat partners, die gebruik maken van onze demo omgeving, succesvoller zijn dan partners die dat niet doen. “Zien doet kopen” geldt blijkbaar ook bij security diensten. Door het dashboard te laten zien wordt het voor een gebruiker sneller duidelijk hoe overzichtelijk en gebruiksvriendelijk het is. Daardoor wordt het onderwerp voor je gesprekspartner ook minder snel abstract.  

Ben je Guardian360 partner en heb je nog geen demo login? Stuur dan een e-mail naar support@guardian360.nl om een account aan te vragen.  

Alternatief: de Guardian360 app. Ook via je telefoon of tablet kun je een demo geven van ons platform. Download daarvoor de Guardian360 App! Hiervoor is geen apart demo account nodig.

Download de app

Terugblik partnerevent  

Op donderdag 5 april kwamen zo’n 50 van de Guardian360 partners samen in de kas van Stadsboerderij Uit je eigen stad. Onder bezielende leiding van Dave Schiphorst van Sfeer en Smaak (www.sfeerensmaak.nl) werd er door 6 teams gestreden om de titel “Bakker van de beste Guardian360 hamburger”. Al snel ontstond er een mooie competitie en aan het einde van de avond bleek dat het winnende team ook nog een heuse medaille kreeg!  

Tijdens het event hebben we ook verteld hoe Guardian360 zich ontwikkelt. De omzet uit abonnementen is in 2017 bijna verzesvoudigd. Sinds 1 januari hebben we twee nieuwe collega’s: Frank en Niek. Daardoor is er extra capaciteit gekomen om partners te ondersteunen en de ontwikkeling van Lighthouse te versnellen.  

Wil je zien hoe het partnerevent was? 

Guardian360 - Banner

Open salestrainingen  

Ben je geïnteresseerd om Guardian360 partner te worden en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestrainingen. Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn en nog veel meer. In 2 uur tijd ben je helemaal op de hoogte!  

Ben je Guardian360 partner en wil je je kennis opfrissen? Dan ben je ook van harte welkom!

Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland Samen met zeven andere Nederlandse cybersecurity dienstverleners heeft Guardian360 het initiatief genomen tot de oprichting van de brancheorganisatie Cyberveilig Nederland. Het doel van de organisatie is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen.  

We zijn trots dat we een van de founding partners zijn en we zien ernaar uit om de cybersecurity sector in Nederland naar het volgende volwassenheidsniveau te brengen.  

Uiteraard wordt de website van de brancheorganisatie continu door het Guardian360 platform gescand en gemonitord!

Guardian360 Quickscan

Quickscan uitbreidingen  

De Quickscan heeft een aantal nieuwe functionaliteiten gekregen. Pdf-rapportages die aan gebruikers verstuurd zijn, zijn direct vanuit het dashboard te downloaden. Ook de bulk scanner is uitgebreid, niet alleen kunnen bulk scans uit het verleden worden ingezien, ook de resultaten kunnen in csv formaat gedownload worden.  

Ook de rapportage opties zijn uitgebreid. Het Guardian360 logo kan vervangen worden door een ‘powered by Guardian360’ tekst. Ontvangers van een pdf-rapportage kunnen na een door de partner in te stellen periode automatisch een nieuwe rapportage ontvangen, waardoor de Guardian360 Quickscan weer onder de aandacht komt.  

Inmiddels zijn er al een aantal bulkscans gedraaid, en we kunnen constateren dat het nabellen van deze scans leidt tot nieuwe leads!  

Ben je Guardian360 partner en heb je de Quickscan nog niet geïmplementeerd?  

 

Partner in the spotlight  

Ultimum ondertekende in maart de partnerovereenkomst met Guardian360. Daarna maakte de organisatie een vliegende start met het wereldkundig maken van haar nieuwe dienstverlening. Het door Ultimum verstuurde persbericht werd door verschillende partijen opgepikt.  

Daarnaast organiseerde Ultimum samen met Guardian360 partners Denit en Vest een exclusief security diner onder leiding van Peter R. De Vries. Aan tafel ontstond een levendige discussie en de aanwezigen waren stuk voor stuk onder de indruk van het originele programma.