Beste,  

Je hebt nu de laatste partner nieuwsbrief van 2019 in je mailbox. Het Guardian360 team kijkt terug op een intensief en geweldig jaar. Niet alleen hebben we ons nieuwe platform live gebracht, ook onze omzet is toegenomen en het team is uitgebreid met nieuwe collega’s. In 2020 verwachten we ons team verder uit te breiden om onze internationale groei te versnellen, we zijn enthousiast over de ontwikkelingen binnen onze organisatie!  

In deze nieuwsbrief zal Security Developer Michiel zich aan jullie voorstellen. Per 1-1-2010 zal Junior Security Engineer Elvin ons team versterken, in januari zal hij zich in de partner nieuwsbrief presenteren.  

In deze nieuwsbrief vind je een verslag van de meetup voor engineers. We zijn blij met de mooie opkomst en zullen ook komend jaar meetups organiseren met onze partners. In diezelfde week zijn we verhuisd naar een prachtig nieuw, representatief en ruim kantoor. Check de video in deze nieuwsbrief, of kom een kijkje nemen aan de Orteliuslaan 1000 te Utrecht.  

Ook zijn deze maand de genomineerden voor de Partner Channel Awards bekend gemaakt. In deze nieuwsbrief lees je wie het zijn.  

Uiteraard vind je in deze nieuwsbrief ook een update over Guardian360 Lighthouse.  

Namens het Guardian360 wens ik je veel leesplezier, mooie kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gezond 2020 toe!  

Jan Martijn

Update Lighthouse 

Eind december zal V1 van de Lighthouse API opengesteld worden voor onze partners. In de afgelopen weken zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd aan de API waardoor het voor partners mogelijk wordt om service clients te gaan ontwikkelen en verregaande integraties te realiseren. Zo is er bijvoorbeeld gewerkt aan goed versiebeheer, zijn de index/zoek/sorteerfuncties op issues uitgebreid en is de documentatie geüpdatet. Vanaf 1-1-2020 kun je inloggen op Lighthouse om de API documentatie in te zien, de mogelijkheden te testen en zelf service clients te ontwikkelen! Ook zijn er deze maand flinke vorderingen gemaakt met probe deployment. Het volledig geautomatiseerd provisionen van een probe is in een vergevorderd stadium, we verwachten de eerste probe deployments eind januari op te kunnen leveren. Verder zijn er een aantal zaken verbeterd en geoptimaliseerd. Denk aan SMTP-server kwetsbaarheden die beter gedocumenteerd zijn en een nieuwe CMS scanner.

Bekijk lighthouse
Michiel Mak

Hallo iedereen! Ik ben Michiel Mak, 29 jaar oud en woon in Rotterdam. Oorspronkelijk made in The Philippines en de wereld voor het eerst mogen bekijken vanuit Johannesburg. Vervolgens waren de 11 jaar hierna in allemaal verschillende landen: Gambia, Senegal, Botswana, Swaziland, Saudi-Arabië en Indonesië (Molukken). Toen was het tijd voor zekerheid en de middelbare school, sindsdien woon ik in Nederland. Na flink wat studies gedaan te hebben ben ik uiteindelijk in de IT beland. Hier lag altijd al mijn passie, maar vanwege onheldere redenen heb ik nooit eerder besloten om deze richting op te gaan. Ik ben mijn IT-carrière vorig jaar juli begonnen bij BrainCap Cyber Security te Beverwijk. Ik was hier werkzaam in het SOC en was onder andere verantwoordelijk voor de monitoring van diverse klanten, incident response, het bouwen van API's en dit alles met behulp van Python aan elkaar knopen. Helaas viel 2 maanden geleden het doek voor BrainCap Cyber Security en was ik genoodzaakt om snel een nieuwe baan te vinden. Snel is iets wat zeker gelukt is. Na 2,5 week heb ik de ideale nieuwe werkgever gevonden: Guardian360! Na het eerste gesprek was ik al overtuigd. Waarom, vraag je je af? Het klikte gelijk, de werkzaamheden klonken interessant en de mogelijkheid tot veel persoonlijke ontwikkeling waren voor mij redenen genoeg. Ik zal mij bij Guardian360 bezig gaan houden als Security Developer. Dat wil zeggen: mooie dingen programmeren, die ons platform nóg beter maken. Mijn hobby’s naast de IT-gerelateerde zaken (hacken, hacken en hacken) zijn o.a. sporten, pokeren en koken. Verder houd ik van een biertje en goed genieten van de vrije tijd na het harde werken! ;-) Mocht je me langs zien komen, zeg dan gerust hallo. Ik bijt niet. Hooguit stuur ik je een phishing email. ;-) Michiel Mak

Nominaties Partner Channel Awards 2020

Met gepaste trots maken we hierbij de genomineerden voor de Partner Channel Awards bekend! Per categorie volgen ze hieronder in alfabetische volgorde. Heb je je nog niet aangemeld om bij de feestelijke uitreiking te zijn? Doe dat dan snel via onderstaande aanmeldmogelijkheid. Het belooft niet alleen een hele en informatieve leuke avond te worden, maar ook een mooie gelegenheid om te netwerken onder genot van een heerlijk diner.  

Best Specialized Sales Partner

 • Avantage
 • Drechtstad Automatisering
 • Intermax Cloudsourcing


Best Marketing Program

 • Auxzenze
 • Datamex
 • Pinewood

   

Best Vertical Market Approach

 • CRM Group
 • Mafis Consultancy
 • SIDN

 

Best Guardian360 Presales Engineer 

 • Aeiko van der Made (PCI Nederland)
 • Bert van der Lingen (Exclusive Networks)
 • Maarten van der Hoek (W.T. International)


Best Guardian360 Channel Sales Person 

 • Dennis van Leeuwen (Avantage)
 • Lianne Schultz (Exclusive Networks)
 • Renate van Vulpen (VANESSEN ICT)


Best Upcoming Partner

 • Bizway
 • Solimas Groep
 • Qbit
Meetup voor engineers

Meetup voor engineers druk bezocht 

Op woensdag 4 december werd de tweede meetup voor engineers georganiseerd. Dit keer in samenwerking met NFIR, SecureMe2 en Intermax. Het was wat ons betreft een zeer geslaagd event met een hoge opkomst. Mocht je niet in de gelegenheid geweest zijn om de meetup bij te wonen maar wel interesse hebben in de presentaties, download deze dan via onderstaande links: Presentatie Mischa - NFIR Presentatie Aad van Boven - SecureMe2 Presentatie René Kalff - Intermax

Orteliuslaan 1000

Guardian360 is verhuisd

Het afgelopen jaar is Guardian360 fors gegroeid waardoor extra kantoorruimte hard nodig was. Na een korte zoektocht hebben we de ideale plek gevonden op kantorenpark Papendorp, ten zuidwesten van Utrecht. Vanaf 1 december zijn we gevestigd in een prachtig nieuw, representatief en ruim kantoor. Wil je een keer een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook de video bekijken, waardoor je een impressie krijgt van het nieuwe kantoor.