We kunnen niet anders dan constateren dat we dit jaar een vliegende start gemaakt hebben! Doordat het Guardian360 team gegroeid is gaan ontwikkelingen sneller en zijn we in staat om onze partners meer aandacht te geven. We merken toenemende interesse voor onze diensten in België. In Nederland maken we ook mooie ontwikkelingen door! De ontwikkeling van Guardian360 Lighthouse, ons nieuwe platform, vordert gestaag. We zijn druk aan het testen, debuggen, pentesten en voeren direct verbeteringen door. We beseffen dat het voor jullie een black box is, maar we lanceren liever in een keer goed, dan dat we een lange betafase in gaan. Nog even geduld dus! In deze nieuwsbrief vertellen we je ook over het afscheid van Jorn. Daarnaast maken we meer bekend over onze aanwezigheid op Cloudfest. We zijn enthousiast je daar te ontmoeten, kom je ook? Valentijnsdag was dit jaar extra speciaal, we hebben leuke reacties gekregen op onze kaarten. Door de groei van het partnernetwerk merken we dat we een aantal zaken beter moeten gaan structureren, in deze nieuwsbrief daarom aandacht voor essentiele contractuele zaken en onze traningen. Ook deze maand staat een van onze partners in de spotlight. Veel leesplezier en waarschijnlijk tot binnenkort! Namens het Guardian360 team, Jan Martijn Broekhof

Guardian360 - Cloudfest Truck

Ontmoet ons op Cloudfest! Van 10 tot 16 maart zal de eerste editie van CloudFest georganiseerd worden in het Duitse Rust. CloudFest is de opvolger van de World Hosting Days, die jaarlijks werden georganiseerd. CloudFest omarmt en viert de cloud, tijdens het event is plaats voor alles dat nieuw en innoverend is. Deze week vol online creativiteit en digitale technologie, gaat voornamelijk over het opdoen van nieuwe kennis en nieuwe connecties. CloudFest wil een plek zijn waar gelijkgestemde denkers en visionairs samenwerken om de cloud-industrie vooruit te helpen. Vorig jaar bezochten ruim 7.000 professionals dit evenement.  

Guardian360 zal op CloudFest aanwezig zijn om partners te ontmoeten. Daarnaast vertellen we graag over onze visie op informatiebeveiliging en maken we graag gebruik van de gelegenheid om onze diensten te demonstreren. Dat doen we niet tijdens een massale presentatie, maar door persoonlijke gesprekken.  

Samen met onze Cloudfest partners NBIP en Xolphin gaan we er een bijzonder event van maken, reden te meer om te laten weten dat je ons wilt ontmoeten!  

Via onze website kan je een afspraak met ons inplannen, waarbij je een gratis E-Book van ons krijgt toegestuurd: beveilig klanten, transformeer jezelf.  

Ontmoet ons op CloudFest Heb je nog geen kaartje voor Cloudfest? Meld je dan gratis aan via https://www.cloudfest.com en gebruik kortingscode ‘HACK’ om je gratis kaartje te bemachtigen!  

Tot ziens op Cloudfest!

Guardian360 - Valentijn

VALENTIJNSKAART  

We houden van onze partners, daarom hebben we je met Valentijnsdag verrast met een kaart! Frank of Jan Martijn nodigde je uit voor een date, reserveer donderdagmiddag 5 april vanaf 15:00 uur vast in je agenda. We gaan dan namelijk het nuttige met het aangename combineren tijdens ons partner event.  

Weet je al dat je erbij bent? Meld je dan aan via onze website.

Essentieel voor Guardian360: door te contracteren bepalingen  

Het partnernetwerk van Guardian360 groeit gestaag door. We zijn blij dat we steeds meer klanten mogen bedienen via ons platform. Bij het onboarden van deze nieuwe klanten kijken we kritisch of essentiële bepalingen in de partnerovereenkomst zijn gerespecteerd. Helaas moeten we regelmatig vaststellen dat de bepalingen niet of slechts ten dele zijn door gecontracteerd. 

Omdat Guardian360 computervredebreuk bedrijft als zij niet is gevrijwaard voor haar werkzaamheden, is het essentieel dat de vrijwaring geregeld is. Ook andere bepalingen, die in bijlage 4 van de partnerovereenkomst zijn opgenomen, zijn uitermate belangrijk voor ons om onze diensten te kunnen leveren.  

Twijfel je of je eigen contracten toereikend zijn? Maak dan gebruik van de modelovereenkomst op onze partnerportal. Wil je liever je eigen overeenkomst gebruiken? Gebruik dan het stroomschema op de partnerportal om te toetsen of je de juiste bepalingen hebt opgenomen.

Guardian360 - Screenshot Dashboard

Guardian360 salestraining: open inschrijving  

Ben je geinteresseerd om Guardian360 partner te worden en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestraingen. Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn en nog veel meer. In 2 uur tijd ben je helemaal op de hoogte!  

Ben je Guardian360 partner en wil je je kennis opfrissen? Dan ben je ook van harte welkom!

Inschrijven salestraining
Guardian360 - Butler

Naar een sterrenrestaurant met je nieuwe klant  

Het verkopen van abonnementen kan soms een hele uitdaging zijn. Niet alle organisaties zijn er gelijk van overtuigd dat informatiebeveiliging een proces is en geen product dat je eenmalig aanschaft. In die gevallen vergt het creativiteit, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht om een klant te bewegen een abonnement af te sluiten.  

Vanuit Guardian360 willen we deze inspanningen in het eerste kwartaal van 2018 extra belonen. Wanneer klant maandelijks € 1000,- aan Guardian360 abonnementsomzet gaat realiseren en een overeenkomst met een looptijd van minimaal 12 maanden tekent, dan geven ontvangt de partner een dinercheque voor een etentje in een restaurant met een ster.  

Leuk om je klant mee te verrassen, of je partner (succes manager) natuurlijk! ;-)

Partner in the spotlight: Rsult-IT  

Door haar verleden in de financiële wereld begrijpt Rsult-IT dat de resultaten belangrijk zijn. In dit digitale tijdperk zelfs nu meer dan ooit. Rsult-IT laat IT voor je werken. Dat leidt tot verbluffende resultaten. Met een unieke combinatie van data, technologie, eindeloze kennis en digitale kansen maakt Rsult-IT gebruik van digitale mogelijkheden om resultaten te genereren die tellen. Door Guardian360 in te zetten bij verschillende klanten zorgt Rsult-IT ervoor dat dit ook veilig gebeurt. Analys.io vertelt in een referentie interview hoe de samenwerking tot stand kwam en wat we samen bereikten.  

Dit interview en andere interviews zijn ook te vinden op de partnerportal:https://www.guardian360.nl/vriendenportal en kunnen door onze partners gebruikt worden.  

Wil je ook een driepartijen interview inplannen? Neem dan contact op met Jeff of Jan Martijn!