Februari was een gave maand! Tijdens een feestelijke bijeenkomst hebben we voor de eerste keer de Guardian360 Partner Channel Awards uitgereikt. Het was voor ons een mooie gelegenheid om onze partners te bedanken voor hun inzet, zes ervan zijn extra beloond voor hun inspanningen met een Guardian360 channel award. We zijn trots dat we zo’n 100 business partners mochten verwelkomen! Tijdens de informatiemiddag voor de award uitreiking hebben we onze visie op informatiebeveiliging met de aanwezigen kunnen delen en hebben we een sneak peak gegeven van ons nieuwe platform: Guardian360 Lighthouse. Deze maand hebben we maar liefst drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen! Ian is als support security engineer begonnen, Vincent is gestart als secure web developer en Jasper gaat als data scientist aan de slag om slimme dingen te doen met de grote hoeveelheden data in ons platform. We zijn blij met deze uitbreiding van ons team, in deze nieuwsbrief stellen de nieuwe collega’s zichzelf voor. Namens het Guardian360 team, Veel leesplezier! Jan Martijn

Channel Awards - Guardian360

AFTERMOVIE INFORMATIEMIDDAG EN CHANNEL AWARDS  

Op 21 februari kwamen zo’n 100 (potentiële) partners samen in de skybar van het Van der Valk hotel in Utrecht. Bekijk de aftermovie om de presentaties en award uitreiking terug te zien.  

De award voor Best Specialized Sales Partner ging naar Intermax Cloudsourcing. Claranet Benelux mocht de award voor Best Guardian360 Marketing Program in ontvangst nemen. Rsult IT ging naar huis met de award voor Best Vertical Market Approach en als Best upcoming Guardian360 Partner kwam VANESSEN ICT uit de bus.  

Persoonlijke onderscheidingen waren er voor Pieter Franken van IT Support Groep, die werd verkozen tot Best Guardian360 Presales Engineer en Michel Ohman van Ultimum, die zich een jaar lang Best Guardian360 Channel Sales Person mag noemen.

Bekijk Aftermovie
Vincent Remy - Guardian360
Ian Williams - Guardian360

Vincent Remy Deze maand ben ik begonnen als developer bij Guardian360. Ik zal mij voornamelijk richten op de ontwikkeling van Lighthouse. Het afgelopen half jaar werkte ik in Thailand als divemaster. Na een tijdje begon ik weer zin te krijgen in programmeren. Voor mijn reis heb ik gewerkt als Laravel developer in de financiële sector. Security speelde daarbij een belangrijke rol en toen ik Guardian360 tegenkwam sprak het werk dat zij doen mij daarom ook aan. Niet alleen de techniek maar ook de sfeer binnen het bedrijf hebben mij over de streep getrokken. De komende tijd hoop ik samen met het team mooie features te ontwikkelen en mijn vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Ian Williams Mijn naam is Ian, ik ben 30 jaar en woon in Drunen. De opleiding die ik een paar jaar geleden heb afgerond is netwerk infrastructuur design met de afstudeerrichting network forensic research. Deze keuze heb ik toendertijd gemaakt gemaakt omdat security altijd al een voorliefde van mij is geweest. Ook in mijn vrije tijd ben ik bezig met dit vakgebied, dit om mezelf nog verder te verdiepen in de materie. Bij Guardian360 zit ik dan ook helemaal op mijn plek. Guardian360 is een bedrijf dat security uitstraalt en ook ademt.

Jasper den Ouden Ik kom oorspronkelijk uit Eindhoven en heb natuurkunde gestudeerd in Utrecht. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in hoe dingen werken, heb veel gehobbied met programmeren en teken ook wel eens. Via ITVitae heb ik een werkervaringsplaats als data scientist bij Guardian360 met de opdracht gelijksoortige issues te koppelen.

Jasper den Ouden - Guardian360
Cloudfest Logo

ONTMOET ONS OP CLOUDFEST  

Van 23 tot 29 maart 2019 zal de tweede editie van CloudFest georganiseerd worden in het Duitse Rust. Guardian360 zal op CloudFest aanwezig zijn om bestaande en nieuwe partners te ontmoeten. Daarnaast vertellen we graag over onze visie op informatiebeveiliging en maken we graag gebruik van de gelegenheid om onze diensten te demonstreren. Dat doen we niet tijdens een massale presentatie, maar door persoonlijke gesprekken in een eigen meeting room gedurende de week.  

CloudFest? CloudFest omarmt en viert de cloud, tijdens het event is plaats voor alles dat nieuw en innoverend is. De week zal in het thema staan van “work hard, play hard” en zal gevuld zijn met creativiteit en digitale technologie, waarbij volop ruimte is voor het opdoen van nieuwe kennis en nieuwe connecties. CloudFest wil een plek zijn waar gelijkgestemde denkers en visionairs samenwerken om de cloud-industrie vooruit te helpen. Vorig jaar bezochten ruim 7.000 professionals dit evenement.  

Ben je erbij? Via onze website kun je een afspraak met ons inplannen, waarbij je een gratis E-Book van ons krijgt toegestuurd: beveilig klanten, transformeer jezelf.

Hacker Hotel - Guardian360

HACKER HOTEL  

Ook dit jaar waren we hoofdsponsor van Hacker Hotel. Meer dan 200 Nederlandse hackers kwamen deze maand samen op de Veluwe om een weekend te luisteren naar talks, te werken aan projecten, deel te nemen aan workshops en elkaar te ontmoeten. We zijn blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit mooie event, dat de komende jaren nog wel zal blijven groeien.

Het Guardian360 team had in de weken voorafgaand aan Hacker Hotel gewerkt aan een speciale online speurtocht. Onze collega ‘Karin Canary’ was ontvoerd en door een aantal vraagstukken op te lossen, kon zij weer bevrijd worden. Wil je de hunt zelf doen? Hij staat nog online op https://hunt.g360.nu. Veel succes met het bevrijden van Karin!

Zorg en ICT - Guardian360

PATIËNTGEGEVENS HOSTEN IN DE NEDERLANDSE CLOUD: DE 3 BELANGRIJKSTE VOORDELEN Voor veel ziekenhuizen en zorginstellingen was het lang ondenkbaar om medische gegevens in de cloud te plaatsen. De voordelen van het gebruik van Cloud waren wel helder, maar de vraag of de gegevens van patiënten en cliënten veilig waren zorgde voor onzekerheid. Guardian360 partner Intermax heeft daarom een speciale cloud omgeving voor zorginstellingen ontwikkeld, die door Guardian360 gescand en gemonitord wordt. Uiteraard worden eventuele afwijkingen op de NEN7510 ook in kaart gebracht, zodat auditors zich een goede mening kunnen vormen over de compliance. GGZ-instelling Emergis is een van de organisaties die gebruik maakt van de health cloud.

VNO-NCW Midden

INFORMATIEBEVEILIGING, TE BELANGRIJK OM AAN IT-ERS OVER TE LATEN! Hoe is de informatieveiligheid in uw bedrijf geregeld? Ook aan de slag met cybersecurity? Op 5 maart 2019 organiseren VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Nederland Midden een bijeenkomst over cybersecurity.  

Tijdens de bijeenkomst worden ondernemers onder andere geïnformeerd over de laatste stand van zaken op het gebied van cybersecurity door sprekers Astrid Oosenbrug (Oud Tweede Kamerlid en Sociaal Ondernemer ICT), Jelle van Haasten (Researcher Cyber Operations bij het Ministerie van Defensie) en Dave Maasland (CEO bij ESET). De ondernemers krijgen natuurlijk ook tips en adviezen hoe zij de volgende dag aanzienlijk veiliger kunnen werken met een paar simpele handelingen.  

Reserveer 5 maart 2019 vanaf 16.00 uur alvast in je agenda. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.vno-ncwmidden.nl.