OP NAAR EEN INFORMATIEVEILIG 2018  

2018 is alweer in alle hevigheid losgebarsten. De eerste nieuwe kwetsbaarheden in bestaande applicaties zijn alweer gevonden en als CVE’s toegevoegd aan de centrale databases. De Spectre- en Meltdownkwetsbaarheden domineerden het securitynieuws in januari en diverse partijen gingen gelijk in de “fear, uncertainty and doubt” (FUD) modus. Het Guardian360 team reageerde op deze nieuwe kwetsbaarheden zoals we altijd doen: eerst goed onderzoek plegen, wat is er nou echt aan de hand? En vervolgens in kaart brengen waar onze klanten risico’ lopen. Conclusie? Spectre en Meltdown hebben zeker aandacht nodig, maar zijn voor veel organisaties niet het meest belangrijke om je druk over te maken... 

Wij kijken ernaar uit om van 2018 opnieuw een succesvol jaar te maken! Ons team is in januari uitgebreid met een extra ontwikkelaar en partner succes manager. We doen dit om ervoor te zorgen dat we nog meer organisaties kunnen helpen met het op orde brengen èn houden van hun informatiebeveiliging. Graag gaan we met onze partners aan de slag om de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur terug te brengen!  

Namens het Guardian360 team,  

Jan Martijn Broekhof

Guardian360 - Butler

Naar een sterrenrestaurant met je nieuwe klant  

Het verkopen van abonnementen kan soms een hele uitdaging zijn. Niet alle organisaties zijn er gelijk van overtuigd dat informatiebeveiliging een proces is en geen product dat je eenmalig aanschaft. In die gevallen vergt het creativiteit, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht om een klant te bewegen een abonnement af te sluiten.  

Vanuit Guardian360 willen we deze inspanningen in het eerste kwartaal van 2018 extra belonen. Wanneer de klant maandelijks € 1000,- aan Guardian360 abonnementsomzet gaat realiseren en een overeenkomst met een looptijd van minimaal 12 maanden tekent, dan ontvangt de partner een dinercheque voor een etentje in een restaurant met een ster.  

Leuk om je klant mee te verrassen, of je partner (succes manager) natuurlijk! ;-)

Guardian360 - Safe Harbour

Partner in the spotlight: SafeHarbour  

SafeHarbour ondersteunt professionals met informatieveiligheid bij het duurzaam succesvol verwerken en opslaan van kritische en privacygevoelige on- en offlinedata. SafeHarbour opereert sinds 2012 zelfstandig in de publieke sector. Veel gemeenten en zorginstellingen maken gebruik van haar producten en diensten. Het Guardian360 platform maakt al sinds 2015 deel uit van het portfolio. Onlangs heeft er een driepartijen interview plaats gevonden tussen Gemeente Halderberge, SafeHarbour en Guardian360. Tijdens dat interview legde Fons van Oosterhout, CISO Gemeente Harderberge, uit wat de gemeente bereikt met de inzet van Guardian360.  

Dit interview en andere interviews zijn ook te vinden op de partnerportal en kunnen door onze partners gebruikt worden.  

Wil je ook een driepartijen interview inplannen? Neem dan contact op met je partner succes manager!

Guardian360 - Cloudfest 2018

Guardian360 is aanwezig op Cloudfest  

Van 10 tot 16 maart zal de eerste editie van Cloudfest georganiseerd worden in het Duitse Rust. Cloudfest is de opvolger van de World Hosting Days, die jaarlijks werden georganiseerd. CloudFest omarmt en viert de cloud, tijdens het event is plaats voor alles dat nieuw en innoverend is. Cloudfest wil een plek zijn waar gelijkgestemde denkers en visionairs samenwerken om de cloud-industrie vooruit te helpen.  

Guardian360 zal op Cloudfest aanwezig zijn om haar visie op informatiebeveiliging te presenteren en om haar diensten te demonstreren. Partners en klanten van Guardian360 kunnen gratis toegang krijgen tot het evenement, binnenkort zullen wij kortingscodes ter beschikking stellen om je aan te melden.