Het jaar 2019 is voor Guardian360 begonnen zoals we 2018 geëindigd zijn: de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. In de laatste weken van december mochten we enkele tientallen klanten op ons platform onboarden, ook deze maand hebben we weer een aantal klanten mogen verwelkomen. De eerste salestraining van dit jaar is inmiddels ook alweer gehouden op het kantoor van Ingram Micro, we constateren een toenemende interesse in het verkopen van onze diensten. Met onze gold en platinum partners zijn de plannen voor 2019 uitgewerkt, we kijken ernaar uit om er een succesvol jaar van te maken! Met SIDN vervolgen we ons proces om tot een nieuwe propositie te komen die het Nederlandse MKB veiliger moet maken. Deze propositie gaat volop kansen bieden aan Nederlandse dienstverleners, in Q2 van dit jaar verwachten we hier meer concreet op in te kunnen gaan. Ook de ontwikkeling van Lighthouse gaat gestaag door. We zijn enerzijds bezig met het toevoegen van nieuwe functionaliteit en anderzijds worden testresultaten van de afgelopen maanden verwerkt om een goed functionerend, stabiel, schaalbaar en uiteraard veilig platform te lanceren. Via social media zoals LinkedIn heb je waarschijnlijk al een aantal updates over de Guardian360 Channel Awards gekregen. De genomineerden hebben enthousiast gereageerd op hun nominatie. Het aantal aanmeldingen voor het event is het hoogste voor een Guardian360 event ooit, we zijn nu al blij en trots met dit resultaat! In deze nieuwsbrief praten we je bij over de Guardian360 informatiedag en Channel Awards, Cloudfest, Zorg & IC& en het Cyber event van VNO-NCW. Met vriendelijke groet namens het Guardian360 team, Jan Martijn

Channel Awards - Guardian360

LOCATIE GUARDIAN360 INFORMATIEDAG EN CHANNEL AWARDS BEKEND  

Over minder dan een maand is het zover: de Guardian360 informatiedag en Channel Awards.  

Op donderdag 21 februari zullen we onze partners en aankomende partners updaten over onze visie op informatiebeveiliging. Na een heerlijk diner zullen de eerste Channel Awards worden uitgereikt! Tijdens het event zullen we onze bestaande partners in het zonnetje zetten en worden er awards uitgereikt in de volgende categorieën:  

Best Specialized Sales Partner Best Guardian360 Marketing Program Best Vertical Market Approach Best Guardian360 Presales Engineer Best Guardian360 Channel Sales Person  

Ook zullen wij tijdens het event de ‘Best upcoming Guardian360 Partner’ bekend maken. Reden temeer om erbij te zijn!  

Programma 16.00 uur - Ontvangst 16.30 uur - Guardian360 Partner informatiebijeenkomst 17.30 uur - Diner 19.30 uur - Uitreiking awards en afsluitende borrel  

Locatie De eerste editie van de Channel Awards zal plaatsvinden in de Skybar Van der Valk Utrecht, Winthontlaan 4-6 te Utrecht.  

De routebeschrijving vindt je hier. Er is voldoende parkeergelegenheid onder het hotel. Wij zullen iedereen voorzien van een uitrijkaart.

Cloudfest Logo

ONTMOET ONS OP CLOUDFEST  

Van 23 tot 29 maart zal de tweede editie van CloudFest georganiseerd worden in het Duitse Rust. Guardian360 zal op CloudFest aanwezig zijn om bestaande en nieuwe partners te ontmoeten. Daarnaast vertellen we graag over onze visie op informatiebeveiliging en maken we graag gebruik van de gelegenheid om onze diensten te demonstreren. Dat doen we niet tijdens een massale presentatie, maar door persoonlijke gesprekken in een eigen meeting room gedurende de week.  

CloudFest?  

CloudFest omarmt en viert de cloud, tijdens het event is plaats voor alles dat nieuw en innoverend is. De week zal in het thema staan van “work hard, play hard” en zal gevuld zijn met creativiteit en digitale technologie, waarbij volop ruimte is voor het opdoen van nieuwe kennis en nieuwe connecties. CloudFest wil een plek zijn waar gelijkgestemde denkers en visionairs samenwerken om de cloud-industrie vooruit te helpen. Vorig jaar bezochten ruim 7.000 professionals dit evenement.

Zorg en ICT - Guardian360

GUARDIAN360 OP ZORG & ICT We mogen voor een groot aantal ziekenhuizen en zorginstellingen kritieke infrastructuur bewaken. Online zorgportalen, EPD- en ECD-systemen en complete automatiseringsomgevingen worden door het Guardian360 platform gescand en gemonitord.  

Van 12 t/m 14 maart zijn wij aanwezig op de Zorg &&ICT. Dit jaar is het thema van de beurs: ICT zorgt voor mensen. Een thema waar wij ons goed in kunnen vinden, veilige ICT zorgt voor goede zorg aan patiënten en cliënten.

Cyberveilig Nederland

STAPPENPLAN COORDINATED VULNERABILITY DISCLOSURE Samen met 7 andere Nederlandse informatiebeveiliging bedrijven heeft Guardian360 in 2018 het initiatief genomen tot de oprichting van Cyberveilig Nederland. Doordat de informatiebeveiliging branche zich snel ontwikkelt constateerden de founding partners toenemende behoefte aan transparantie en kwaliteit standaarden. Informatiebeveiliging is een onderwerp dat dagelijks in de media is, een gemiddelde organisatie weet echter niet waar te beginnen met het wapenen tegen internet criminelen.  

Eind 2018 heeft Cyberveilig Nederland al een stappenplan ontwikkeld dat Nederlandse bedrijven kan ondersteunen bij het implementeren van een coordinated vulnerability disclosure-beleid. Onderdelen van dit stappenplan zijn bijvoorbeeld het zorgen voor betrokkenheid van bestuur en management, het inrichten van een proces voor het afhandelen van een melding van een kwetsbaarheid door een hacker en het testen van het proces om er zeker van te zijn dat het goed werkt.  

Meer informatie over coordinated vulnerability disclosure en het stappenplan vind je via onderstaande button.

Lees meer
VNO-NCW Midden

INFORMATIEBEVEILIGING, TE BELANGRIJK OM AAN IT-ERS OVER TE LATEN! Hoe is de informatieveiligheid in uw bedrijf geregeld? Ook aan de slag met cybersecurity? Op 5 maart 2019 organiseren VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Nederland Midden een bijeenkomst over cybersecurity.  

Tijdens de bijeenkomst worden ondernemers onder andere geïnformeerd over de laatste stand van zaken op het gebied van cybersecurity door sprekers Astrid Oosenbrug (Oud Tweede Kamerlid en Sociaal Ondernemer ICT), Jelle van Haasten (Researcher Cyber Operations bij het Ministerie van Defensie) en Dave Maasland (CEO bij ESET). De ondernemers krijgen natuurlijk ook tips en adviezen hoe zij de volgende dag aanzienlijk veiliger kunnen werken met een paar simpele handelingen.  

Reserveer 5 maart 2019 vanaf 16.00 uur alvast in je agenda. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.vno-ncwmidden.nl.