Beste ,  

Wanneer je deze nieuwsbrief ontvangt is de zomervakantie voor een aantal Partners alweer begonnen. De mensen die mij een beetje kennen weten het inmiddels: met mij gaat het meestal bijna op alle fronten uitstekend ;-).  

Terugkijkend op de eerste 6 maanden van dit jaar kunnen we tevreden zijn met hoe Guardian360 zich ontwikkelt. We hebben een aantal mooie en enthousiaste partners aan ons weten te verbinden, ons team is uitgegroeid naar 14 medewerkers en de ontwikkeling van Lighthouse vordert steeds verder.  

We beseffen dat er een aantal partners zijn die liever gisteren dan vandaag aan de slag willen gaan met ons nieuwe platform. We hebben echter ook geleerd van het verleden, daarom willen we niets overhaasten. We zijn het platform aan het testen met een aantal partners, hun feedback wordt verwerkt en een benodigde verbeteringen worden doorgevoerd. Tijdens onze eerste meetup op 20 juni heeft Niek, een van onze webdevelopers, verteld over hoe de ontwikkelmethodiek binnen Guardian360 de afgelopen anderhalf jaar sterk verbeterd is. Van deze presentatie is een video gemaakt, je vindt de link in deze nieuwsbrief.  

Ook lees je in deze nieuwsbrief hoe we in de toekomst omgaan met probes. Daarnaast introduceren we een nieuwe partner.  

Namens het Guardian360 team: een mooie zomervakantie toegewenst!  

Jan Martijn

Developer Journey  

Op 20 juni 2019 presenteerde Niek op zijn eigen kenmerkende manier over de reis die hij als developer gemaakt heeft binnen Guardian360. Tijdens die reis is de ontwikkelmethodiek binnen Guardian360 zo ten goede verandert, dat we veel betere software zijn gaan leveren.

Bekijk de originele en rauwe presentatie.

We zullen ook de andere presentaties op Youtube plaatsen, abonneer je op ons kanaal zodat je de video als een van de eersten kunt bekijken.

Probes en canaries

Guardian360 levert alleen nog virtuele probes en canaries  

Tot op heden bood Guardian360 haar partners en eindklanten de mogelijkheid om probes en canaries fysiek danwel virtueel aan te vragen. Omdat eindklanten steeds vaker over virtualisatie in hun netwerk beschikken, is het voor partners interessanter om probes en canaries virtueel uit te rollen. Partners die klanten bedienen die niet over virtualisatie beschikken zorgen er steeds vaker voor om zelf hardware te gaan leveren waar de probe en canary virtueel op uitgerold kan worden. Voor Guardian360 is dit een prettige ontwikkeling: het uitleveren van fysieke probes en canaries kostte aanzienlijk meer tijd dan de virtuele.  

In Guardian360 Lighthouse kunnen partners in de toekomst zelf een vprobe en vcanary configureren en downloaden, waardoor er helemaal geen manuele handelingen van Guardian360 meer nodig zijn.  

Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat we binnen het Guardian360 team besloten hebben om zelf geen fysieke probes en canaries meer uit te leveren.

Nieuwe partner: Avantage

Nieuwe Partner: Avantage 

Bart Spel, Directeur Avantage:’ Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van de juiste preventieve cybersecurity maatregelen welke wij samen met hen kunnen nemen, zodat zij richting externe organisaties kunnen aantonen dat zij ‘in control’ zijn. Dit doen we met Guardian360 op basis van data welke uit haar cybersecurity platform komt. Richting onze klanten tonen we hier ook meteen aan dat we de veiligheid van hun totale ICT naar een hoger niveau tillen en heel serieus nemen.

Lees het persbericht
Salestrainingen
Webinars

GUARDIAN360 SALESTRAININGEN Ben je geïnteresseerd om Guardian360 partner te worden, of ben je al partner, en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestrainingen. Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn, en nog veel meer! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om met andere (potentiële) partners te netwerken.

GUARDIAN360 WEBINARS Steeds meer klanten zijn zich bewust van het belang van goede informatiebeveiliging. Hierdoor neemt de druk op managed services providers echter ook flink toe. Organisaties willen alles onder controle hebben. Maar met ‘we hebben het onder controle’ alleen komen zij niet meer weg. Zij moeten inzicht geven in de stand van zaken. Wil je weten hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten? Meld je dan aan voor ons webinar ‘Van NOC naar SOC’

Inschrijven salestraining