Het tweede kwartaal van 2018 loopt op z’n eind, de maanden zijn omgevlogen! Deze maand hebben we binnen het Guardian360 partnerprogramma een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Mede als gevolg daarvan is onze partnerportal vernieuwd. Ook zijn we deze maand gestart met het organiseren van webinars. De eerste webinars voor eindklanten zijn positief ontvangen, dat smaakt naar meer! Voor (potentiele) partners hebben we inmiddels ook een serie webinars ingepland. In deze nieuwsbrief introduceren we de vProbe voor diverse cloud-aanbieders: dat een klant geen IT meer op locatie heeft is dus geen excuus om niet te scannen! Tijdens het event voor potentiële partners dat wij gisteren hielden, mochten we eindelijk wereldkundig maken met welke gerenommeerde partij we een samenwerking zijn aangegaan. Veel leesplezier en groeten namens het Guardian360 team! Jan Martijn Broekhof

Partner Programma - Guardian360

Guardian360 vernieuwt haar partnerprogramma  

Sinds de lancering van het Guardian360 partnerprogramma in 2016 hebben we een flink aantal partners aan ons verbonden. Hoewel we zien dat het partnerprogramma elke maand tot tevreden klanten, partners en omzetgroei leidt, constateerden we ook dat er een aantal verbeteringen mogelijk waren.  

Een van die verbeteringen is het beter aan laten sluiten van de typen partnerships op wat partners gewend zijn van andere vendoren. In plaats van onderscheidt te maken tussen ‘partners’ en ‘resellers’, spreken we voortaan over ‘partners’. Een partner kan de ‘silver’, ‘gold’ of ‘platinum’ status krijgen.  

Een andere verandering is dat we meer structuur gaan brengen in de contacten met partners. Zo blijft voor zowel de partner als Guardian360 duidelijk wat er concreet is af gesproken, wie waarvoor verantwoordelijk is en krijgen partners de aandacht van de partner succes managers waar ze recht op hebben.  

Daarnaast zullen we meer in gaan zetten op events, webinars en andere gezamenlijke marketingactiviteiten met onze partners.  

Ook introduceren we dit jaar de Guardian360 Partner Channel Awards. Tijdens dit event zetten we onze partners nog eens extra in het zonnetje en bedanken we ze voor de inzet.  

Het vernieuwde partnerprogramma wordt effectief per 1-7-2018 voor nieuwe partners. Met bestaande partners wordt gekeken hoe deze het beste gemigreerd kunnen worden naar de nieuwe samenwerkingsvorm.  

Meer informatie is te vinden op onze vernieuwde partnerportal.  

Partnerportal
Webinar - Guardian360

Webinars voor (potentiële) partners  

Een maand na de introductie van webinars voor eindklanten introduceert Guardian360 ook webinars voor (potentiele) partners. Tijdens het webinar gaan we in op de transformatie die managed services providers moeten ondergaan om relevant te blijven. Ook gaan we in op de businessmodellen die daarbij passen.  

Na het webinar weet je:  

  • Welke diensten je aan bestaande en nieuwe klanten aan kunt bieden; 
  • Hoe je Guardian360 partner kunt worden en wat de voordelen van het partnership zijn; 
  • Hoe je het onderwerp informatiebeveiliging bespreekbaar maakt; 
  • Hoe je omgaat met veel gehoorde tegenwerpingen van klanten. 

Ook na het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen. Iedereen die zich registreert, krijgt na de webinar een link toegestuurd om de opname van het webinar terug te kijken. Daarnaast ontvangt iedereen die zich registreert een gratis whitepaper met tips om je NOC te transformeren naar een SOC.

Ingram Micro - Guardian360

Ingram Micro distributeur van Guardian360  

Guardian360 en Ingram Micro hebben op 27 juni een distributieovereenkomst gesloten. Door deze overeenkomst kunnen Guardian360 partners de Guardian360 diensten inkopen via Ingram Micro. Guardian360 krijgt door deze deal toegang tot het partner ecosysteem van Ingram Micro in Nederland, België en Luxemburg. Wij zien het als een mooi compliment dat Ingram Micro Guardian360 geselecteerd heeft om een witte vlek in haar portfolio op te vullen. Wil je meer weten over de samenwerking?

Cloud Scanning - Guardian360

Guardian360 scanning: vanuit de cloud binnen de cloud  

Steeds meer organisaties migreren hun onpremise IT naar “de cloud”. Daarbij vergeten deze organisaties veelal om hun informatiebeveiliging mee te migreren. Voor veel kleine organisaties is Office365 voldoende om in de basale behoeften te voorzien. Voor de wat grotere klanten is dat echter lang niet toereikend. Er is behoefte aan een remote desktop, het hosten van specifieke applicaties en/of segmentatie en natuurlijk een securityoplossing die de klant van inzicht voorziet en voor nachtrust zorgt. Zaken die in een public cloud meestal niet gerealiseerd kunnen worden. Deze aanvullende systemen moeten ook beheerd, regelmatig geüpdatet en gepatcht worden, net als bij onpremise systemen. Het Guardian360 platform is cloud compatible en scant inmiddels een aantal eindklanten op verschillende cloud platformen. Denk bijvoorbeeld aan de platformen van Amazon, Oracle en Microsoft Azure.  

Wil je weten of wij de cloud-implementatie van jouw klant kunnen scannen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.