Alweer de vijfde partner nieuwsbrief van 2019 is in je mailbox terecht gekomen. Ook deze maand heeft het Guardian360 team niet stilgezeten! We constateren dat de in 2018 doorgevoerde verbeteringen in ons partnerprogramma hun vruchten beginnen af te werpen. Steeds meer toonaangevende dienstverleners kiezen ervoor om Guardia360 in te zetten bij het beveiligen van hun eindklanten. Onder deze eindklanten bevinden zich een aantal gerenommeerde organisaties, in branches die we tot nu toe nog niet bedienden. Zodra de reference cases klaar zijn, delen we die via onze partnerportal. Daarnaast merken we ook in België toenemende interesse in onze dienstverlening, de afgelopen periode hebben we meerdere bezoeken aan geïnteresseerde IT-dienstverleners afgelegd, met een aantal van hen zijn we in gesprek over het Guardian360 partnership. Onze devops engineers zijn ons nieuwe platform de laatste weken steeds verder aan het belasten. We betrekken hier ook steeds meer partners bij en de resultaten zijn bemoedigend! Ondertussen ontwikkelen we door aan nieuwe functionaliteit, denk hierbij aan het ontsluiten van ons platform via API’s. Binnenkort zullen we jullie hier verder over informeren. In deze nieuwsbrief vragen we jullie om ons te helpen bij een onderzoek om onze dashboards, rapportages en alerts nog beter te maken. Daarnaast is er aandacht voor onze meetup in Juni, we hebben al flink wat aanmeldingen, maar er is plek voor meer engineers. Ook introduceren wij de CODER(DOJO) Club van 100 en vertellen we over onze nieuwe partner Hoffmann. Namens het Guardian360 team, Veel leesplezier! Jan Martijn

Hogeschool Utrecht

GUARDIAN360 ENQUÊTE DASHBOARDS, REPORTS EN ALERTS  

Guardian360 wil haar platform continu verbeteren en heeft Emad Yousofzai, student aan de Hogeschool Utrecht, gevraagd om onderzoek te doen naar dashboards, rapportages en alerts. Het doel van zijn onderzoek is tweeledig: enerzijds willen we graag feedback ontvangen op de huidige wijze van informeren, anderzijds willen we graag wensen van onze partners en eindklanten inventariseren om tot nieuwe dashboards, rapportages en alerts te komen.  

Zou je Emad en ons willen helpen bij dit onderzoek? Het invullen van de enquête vergt ongeveer 5-10 minuten. We zouden het prettig vinden als we veel reacties krijgen, waardoor we goed gefundeerde keuzes voor de toekomst kunnen maken!

Enquête invullen
Guardian360 - Meetup

GUARDIAN360 MEETUP: ENGINEERS MEET ENGINEERS  

Heb je altijd al willen weten hoe Guardian360 haar devops heeft ingericht, hoe we omgaan met het beveiligen van API’s en wat onze visie is op automatiseren van security? Kom dan naar onze technische meetup op donderdag 20 juni in Utrecht.  

Sprekers Tijdens de meetup zal Secure Webdeveloper Niek ingaan op de reis die hij het afgelopen jaar heeft gemaakt. Hij vertelt over welke ontwikkelmethodieken in gebruik genomen zijn, welke automation er wordt toegepast, op welke manier de kwaliteit van code verbeterd is en hoe we ervoor zorgen dat we ons eigen platform zo veilig mogelijk houden.  

Secure Webdeveloper Vincent zal vertellen hoe OAUTH 2 werkt en hoe dit protocol voor autorisatie binnen Guardian360 gebruikt wordt om API’s te ontsluiten.  

Lead Security Engineer Robert zal toelichten hoe ons scannerplatform is opgezet, hoe we ervoor gezorgd hebben dat het stabiel, snel en schaalbaar is en welke rol automation daarbij speelt. Ook zal hij een tipje van de sluier oplichten over waar Guardian360 aan ontwikkelt: adversery simulation.

Coder(dojo)

GUARDIAN360 LID VAN DE CODER(DOJO) CLUB VAN 100  

Wij vinden het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd in aanraking komen met programmeren. Niet omdat we geloven dat elk kind programmeur moet worden, maar wel omdat we ervan overtuigd zijn dat programmeren een aantal andere essentiële vaardigheden leert, zoals logisch redeneren en in stappen denken. Als kinderen ook nog eens veilig leren ontwikkelen, dan hebben informatiebeveiligers het over een aantal jaar een stuk minder druk.  

Wil je ook bijdragen aan de Club van 100, of meer informatie over de stichting?

Hoffmann - Guardian360

CYBERSECURITY BEDRIJVEN HOFFMANN EN GUARDIAN360; TWEE WERELDEN KOMEN SAMEN  

Om organisaties weerbaarder te maken tegen cybersecurityrisico’s is het noodzakelijk in kaart te brengen waar organisaties kwetsbaar zijn. Hoffmann en Guardian360 hebben besloten om samen de klanten van Hoffmann te gaan benaderen met een preventief cybersecurity portfolio. Guardian360 neemt de techniek voor haar rekening en Hoffmann richt zich op de menselijke factor, met diensten op het gebied van social engineering (o.a. voice/mail-phishing, inlooptesten) en een gedragsprogramma, dat medewerkers helpt om cyberveilig te handelen.

GUARDIAN360 SALESTRAININGEN Ben je geïnteresseerd om Guardian360 partner te worden, of ben je al partner, en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestrainingen. Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn, en nog veel meer! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om met andere (potentiële) partners te netwerken.

GUARDIAN360 WEBINARS Steeds meer klanten zijn zich bewust van het belang van goede informatiebeveiliging. Hierdoor neemt de druk op managed services providers echter ook flink toe. Organisaties willen alles onder controle hebben. Maar met ‘we hebben het onder controle’ alleen komen zij niet meer weg. Zij moeten inzicht geven in de stand van zaken. Wil je weten hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten? Meld je dan aan voor ons webinar ‘Van NOC naar SOC’

Inschrijven salestraining