Het eerste kwartaal van 2018 is alweer bijna voorbij, we hebben een paar enerverende maanden achter de rug! In deze nieuwsbrief geven we een terugblik op onze aanwezigheid op Cloudfest, besteden we aandacht aan onze interpretatie van de AVG, introduceren we een nieuwe incentive voor onze partners en zetten we weer een partner in de spotlight! Op 5 april organiseren wij ons partnerevent, vergeet je niet aan te melden als je erbij wilt zijn! We starten de middag om 16:00 uur, we laten jullie met een gevulde buik weer naar huis rijden. Veel leesplezier! Namens het Guardian360 team, Jan Martijn Broekhof

Guardian360 - Cloudfest Truck

CloudFest was top!  

Van 13 t/m 16 maart werd in het Duitse Rust de eerste editie van Cloudfest gehouden. Voorafgaand aan Cloudfest werd de traditionele “Dutch Night” georganiseerd. Enkele honderden Nederlanders kwamen samen in hotel Andaluz om te netwerken en een gezellige avond te hebben. Tijdens het event was er voldoende inspiratie op het gebied van technologie en media.  

Daarnaast organiseerden we samen met twee andere Nederlandse bedrijven een eigen event. Net buiten het park hebben we de parkeerplaats van een hotel afgehuurd en er foodtrucks laten komen voor een exclusief invitation only event. De door ons georganiseerde “Cloudbreak” was een groot succes!

Lees meer over cloudfest
AVG - Guardian360

Onze interpretatie van de AVG/GDPR  

Per 25 mei 2018 wordt de AVG van kracht. Binnen deze aangescherpte wetgeving wordt onder andere bepaald hoe een organisatie persoonsgegevens mag verwerken. Bij het interpreteren van deze wetgeving maken wij onderscheid tussen partners, resellers, distributeurs en klanten met een ondertekende overeenkomst met Guardian360 en organisaties zonder ondertekende overeenkomst met Guardian360.  

Wij gaan ervan uit dat personen, die werkzaam zijn voor een organisatie die een overeenkomst met Guardian360 heeft, toestemming hebben gegeven om per e-mail op de hoogte gehouden te worden van ontwikkelingen binnen onze organisatie. Dat betekent dus dat we onze partners op de huidige manier blijven informeren over wijzigingen in ons dienstenportfolio, technische ontwikkelingen en andere relevante zaken.  

Wil je de digitale communicatie van Guardian360 niet meer ontvangen, dan kun je je afmelden door te mailen naar info@guardian360.nl. Wanneer je je afmeldt, betekent dit wel dat je zelf onze website en partnerportal actief in de gaten moet houden om op de hoogte te blijven van relevante wijzigingen.

Guardian360 - Rottertram

Verras je klant met een rijdend restaurant!  

Het verkopen van abonnementen kan soms een hele uitdaging zijn. Niet alle organisaties zijn er gelijk van overtuigd dat informatiebeveiliging een proces is en geen product dat je eenmalig aanschaft. In die gevallen vergt het creativiteit, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht om een klant te bewegen een abonnement af te sluiten.  

Vanuit Guardian360 willen we deze inspanningen in het tweede kwartaal van 2018 extra belonen. Wanneer een klant maandelijks € 1000,- aan Guardian360 abonnementsomzet gaat realiseren en een overeenkomst met een looptijd van minimaal 12 maanden tekent, dan ontvangt de partner een dinercheque voor een etentje in de RotterTram.  

De RotterTram wordt de moderne restauranttram van Rotterdam, waarin je de stad op een unieke manier ontdekt onder het genot van een culinair viergangendiner. Een originele manier om je klant te verrassen, of je partner (succes manager) natuurlijk! ;-)

Partner in the spotlight: Intermax  

Blauw Research is een vooraanstaand onderzoeksbureau, gevestigd in Rotterdam. Iedere dag gaat het team van Blauw met een duidelijk doel voor ogen naar kantoor: klanten in staat stellen om, op basis van nieuwe inzichten, kansen te ontdekken en succesvolle veranderingen tot stand te brengen in hun organisatie. Aan het einde van de werkdag gaan de medewerkers van Blauw met een gerust hart weer naar huis: wederom is er op een uiterst veilige wijze waarde toegevoegd. Terwijl de specialisten van Blauw slapen waken specialisten van Intermax samen met het Guardian360 platform over de privacygevoelige data van klanten.  

Dit interview en andere interviews zijn ook te vinden op de partnerportal: https://www.guardian360.nl/vriendenportal en kunnen door onze partners gebruikt worden.  

Wil je ook een driepartijen interview inplannen? Neem dan contact op met Jeff of Jan Martijn!