Deze nieuwsbrief ontvang je terwijl een groot deel van het Guardian360 team in Duitsland op Cloudfest aanwezig is. In het Duitse Rust hebben we daar hostingbedrijven en managed services partijen van over de gehele wereld ontmoet, naar talks geluisterd en ons laten informeren over de laatste trends binnen de cloudbranche. Ook dit jaar viel weer op dat informatiebeveiliging weinig aandacht kreeg, werk aan de winkel dus! Deze maand waren we ook aanwezig op de Zorg&&CT beurs. Tijdens de beurs hebben we aan potentiele partners, ziekenhuizen en zorginstellingen gepresenteerd hoe we eraan kunnen bijdragen dat ook zorgomgevingen veiliger worden. We merkten op deze beurs dat informatiebeveiliging steeds meer aandacht begint te krijgen, niet in de laatste plaats doordat organisaties willen voldoen aan de AVG en de NEN7510. Op de informatiebijeenkomst van VNO-NCW Provincie Utrecht en MKB Midden werden de aanwezigen op pragmatische wijze geïnformeerd over dreigingen binnen informatiebeveiliging, maar vooral over de kansen die informatiebeveiliging biedt. In deze nieuwsbrief vind je een kort verslag van deze bijeenkomst. Namens het Guardian360 team, Veel leesplezier! Jan Martijn

Guardian360 - Cloudfest Truck

CLOUDBREAK: THE DAY AFTER THE DAY BEFORE Ook dit jaar organiseerden wij een event in het Duitse Rust om potentiele partners te ontmoeten. Samen met de Nederlandse organisaties Xolphin, SIDN en NBIP waren we gastheer op onze foodmarket in de tuin van Hotel Löwen. Voor de aanwezigen was het een echte break: er was heerlijk vers eten dat door verschillende foodtrucks werd geserveerd. Ook waren er verse cocktails en zorgden stoelmasseurs voor ontspannen momenten.  

Voor het Guardian360 team was het leuk om te merken dat er hostingbedrijven en managed services bedrijven aanwezig waren uit verschillende landen. We hebben gesproken met partijen uit Belgie, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Litouwen en er zijn verschillende vervolgafspraken gepland om Guardian360 ook in die landen te gaan inzetten om klanten veiliger te maken. Al met al een geslaagd event!

Bekijk de foto's
Webinar - Guardian360

WEBINAR: TRANSFORMEERT JOUW ORGANISATIE OOK NAAR MSSP?  

De afgelopen jaren is informatiebeveiliging een steeds dominanter onderwerp geworden. Ingram Micro heeft dat vroegtijdig onderkend en levert daarom al een breed scala aan producten en diensten. Bij Ingram Micro signaleren wij een transitie op het gebied van het beveiligen van de IT infrastructuur. Steeds meer partners zijn op zoek naar een gedegen security oplossing. Samen met Guardian360 zorgt Ingram Micro ervoor dat partners managed security diensten kunnen aanbieden, zodat partners hun klanten nog beter kunnen ondersteunen.  

Hoe dat precies in zijn werk gaat lichten we graag toe tijdens een webinar op 25 april. Er zal op concrete wijze worden toegelicht hoe Ingram Micro en Guardian360 partners ondersteunen bij het leveren van security diensten. En zo een transformatie door te maken van managed services provider naar managed security services provider. Na de webinar zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen aan onze specialisten.  

De webinar wordt gepresenteerd door: Franklyn Cecilia, Sr. Technical Cloud Consultant Ingram Micro Cloud Jan Martijn Broekhof, Managing Director Guardian360

Bouw - Guardian360

BOUWEN AAN EEN VEILIG ICT-FUNDAMENT Bouwer en projectontwikkelaar VORM lanceerde onlangs een werknemersregistratiesysteem en een online portal voor onderaannemers; tools die het werken op de bouw veiliger en efficiënter maken. Om dit doel te realiseren zorgen de W.T. Group en Guardian360 voor de veiligheid van de vele privacygevoelige data die deze applicaties rijk zijn.  

In een referentie interview met VORM, W.T. Group en Guardian360 wordt beschreven hoe de drie partijen er samen voor zorgen dat de informatieveiligheid verder verhoogd werd.

VNO-NCW Midden

TERUGBLIK EVENT VNO-NCW: LAAT JE HACKEN  

Op 5 maart 2019 waren leden van VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Nederland Midden te gast bij BDO Utrecht om tips en handvaten te krijgen hoe zij veilig(er) online kunnen ondernemen. Niet alleen de topsprekers deelden hun kennis maar ook jonge talenten van Tech Campus van ROC Midden Nederland hielpen ondernemers op weg door het uitvoeren van een technische scan.

GUARDIAN360 SALESTRAININGEN Ben je geïnteresseerd om Guardian360 partner te worden, of ben je al partner, en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestrainingen. Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn, en nog veel meer! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om met andere (potentiële) partners te netwerken.

GUARDIAN360 WEBINARS Steeds meer klanten zijn zich bewust van het belang van goede informatiebeveiliging. Hierdoor neemt de druk op managed services providers echter ook flink toe. Organisaties willen alles onder controle hebben. Maar met ‘we hebben het onder controle’ alleen komen zij niet meer weg. Zij moeten inzicht geven in de stand van zaken. Wil je weten hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten? Meld je dan aan voor ons webinar ‘Van NOC naar SOC’

Inschrijven salestraining