Met gepaste trots mag ik in deze nieuwsbrief aankondigen dat we dit jaar onze eerste meetup voor engineers gaan organiseren. Tot op heden organiseerden we vooral bijeenkomsten voor de commerciële medewerkers van onze (potentiële) partners, dit jaar zullen we voor het eerst ook een meetup organiseren voor engineers. In deze nieuwsbrief lees je meer over de onderwerpen die tijdens de meetup aan bod komen. Commerciële mensen met affiniteit met techniek zijn natuurlijk ook van harte welkom! Verder blikken we terug op de webinar die we op 25 april met Ingram Micro organiseerden, delen we onze referentiecase met SvSnet en NBIP en introduceren we een handzaam ebook van ESET Nederland bij jullie. Namens het Guardian360 team, Veel leesplezier! Jan Martijn

Guardian360 - Meetup

GUARDIAN360 MEETUP: ENGINEERS MEET ENGINEERS  

Heb je altijd al willen weten hoe Guardian360 haar devops heeft ingericht, hoe we omgaan met het beveiligen van API’s en wat onze visie is op automatiseren van security? Kom dan naar onze technische meetup op donderdag 20 juni in Utrecht.  

Sprekers Tijdens de meetup zal Secure Webdeveloper Niek ingaan op de reis die hij het afgelopen jaar heeft gemaakt. Hij vertelt over welke ontwikkelmethodieken in gebruik genomen zijn, welke automation er wordt toegepast, op welke manier de kwaliteit van code verbeterd is en hoe we ervoor zorgen dat we ons eigen platform zo veilig mogelijk houden.  

Secure Webdeveloper Vincent zal vertellen hoe OAUTH 2 werkt en hoe dit protocol voor autorisatie binnen Guardian360 gebruikt wordt om API’s te ontsluiten.  

Lead Security Engineer Robert zal toelichten hoe ons scannerplatform is opgezet, hoe we ervoor gezorgd hebben dat het stabiel, snel en schaalbaar is en welke rol automation daarbij speelt. Ook zal hij een tipje van de sluier oplichten over waar Guardian360 aan ontwikkelt: adversery simulation.

Webinar - Guardian360

WEBINAR: TRANSFORMEERT JOUW ORGANISATIE OOK NAAR MSSP? Op 25 april organiseerden wij in samenwerking met Ingram Micro een webinar voor MSP’s, ISV’s, hostingpartijen en andere IT-dienstverleners waarin we toegelicht hebben dat een transformatie naar MSSP onvermijdelijk is.  

Wil je de webinar, die gepresenteerd werd door Franklyn Cecilia (Sr. Technical Cloud Consultant Ingram Micro Cloud) en Jan Martijn Broekhof (Managing Director Guardian360) terugkijken?

Bekijk de webinar
SVS-Net Logo

REFERENTIECASE: SVSNET EN NBIP  

SvSnet levert bedrijfszekere hosting voor bedrijfskritische applicaties. SvSnet levert bovendien diensten aan de Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP). Voor de NBIP zorgt SvSnet onder meer voor de levering van de Nationale anti-DDoS wasstraat, de zogenaamde NaWas; een betaalbare anti-DDoS oplossing voor kleine en middelgrote internetproviders. Hiervoor ondersteunt SvSnet bijna 150 Nederlandse internetproviders en zorgt zij ervoor dat bijna drie miljoen .nl domeinnamen bereikbaar blijven bij een DDos aanval.

Gegevensbescherming Dummies - Guardian360

GEGEVENSBESCHERMING VOOR DUMMIES  

Datalekken en cyberaanvallen zijn niet nieuw, maar veel van de technieken en tactieken die worden gebruikt door moderne cybercriminelen zijn dat wel. Deze zijn bij uitstek geschikt om kwetsbare kleine en middelgrote ondernemingen (het mkb) aan te vallen.  

ESET Nederland heeft een ebook uitgebracht waarin je van alles te weten komt over de beveiligingstechnologieën, hulpmiddelen en processen die je kunt inzetten om je bedrijf beter in staat te stellen gegevens en IT-middelen te beschermen en het effect van een datalek effectief tot een minimum te beperken.  

Via de website van ESET is het ebook te downloaden.

GUARDIAN360 SALESTRAININGEN Ben je geïnteresseerd om Guardian360 partner te worden, of ben je al partner, en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestrainingen. Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn, en nog veel meer! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om met andere (potentiële) partners te netwerken.

GUARDIAN360 WEBINARS Steeds meer klanten zijn zich bewust van het belang van goede informatiebeveiliging. Hierdoor neemt de druk op managed services providers echter ook flink toe. Organisaties willen alles onder controle hebben. Maar met ‘we hebben het onder controle’ alleen komen zij niet meer weg. Zij moeten inzicht geven in de stand van zaken. Wil je weten hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten? Meld je dan aan voor ons webinar ‘Van NOC naar SOC’

Inschrijven salestraining