De Guardian360 partnernieuwsbrief van November ligt alweer in je mailbox. Het jaar lijkt voorbij gevlogen te zijn! Binnen Guardian360 is er geen tijd om rustig naar het einde van het jaar toe te werken, we hebben de afgelopen weken een aantal nieuwe partners aan ons verbonden waardoor we een flink aantal nieuwe klanten hebben mogen onboarden. Ook werken we nauw samen met twee organisaties met een hele goede reputatie in de Nederlandse markt, we verwachten je daar binnenkort wat meer over te kunnen vertellen. Ook de ontwikkelingen aan Guardian360 Lighthouse gaan gestaag door. Het spreekwoord: “de laatste loodjes wegen het zwaarst” lijkt ook hier van toepassing, het platform wordt er wel heel gaaf en krachtig van! Inmiddels zijn de eerste partners uitgenodigd om het platform te gaan testen, we houden jullie op de hoogte van de voortgang. In deze nieuwsbrief informeren we jullie opnieuw over de channel awards, staan we stil bij Hacker hotel, informeren we jullie over de aangepaste intakesheet voor nieuwe klanten en vertelt Energy21 hoe zij het Guardian360 platform inzet om veilige software voor energiemaatschappijen te ontwikkelen. Veel leesplezier en groeten namens het Guardian360 team! Jan Martijn Broekhof

Channel Awards - Guardian360

Guardian360 Channel Awards  

Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen en nominaties voor de Guardian360 Channel Awards binnen.  

Er kan genomineerd worden voor Best Specialized Sales Partner, Best Marketing Program, Best Vertical Approach, Best Presales Enginer en Best Sales Person. Nomineren kan tot 26 november 2018.  

Het nominatie proces  

Zowel partners als eindklanten kunnen nomineren. Om de kans te verhogen dat jullie nominatie de finale haalt is het aan te raden om de nominatie te onderbouwen met een korte motivatie. 

Op 12 december zullen de genomineerden bekend gemaakt worden. Daarna zal de jury zich gaan buigen over wie er met de prijzen vandoor gaan.  

Ben jij ook bij de uitreiking?  

Op 21 februari 2019 zullen de awards tijdens een feestelijk event worden uitgereikt. Ben jij ook van de partij? 

De jury De jury bestaat uit Eric Luteijn (ChannelConnect) Pim Hilferink (ChannelConnect), Arthur Kemme (Ingram Micro), Jeff Scipio (Guardian360) en Jan Martijn Broekhof (Guardian360). We zijn benieuwd welke partner en/of persoon jouw nominatie verdient en welk marketingplan en marktbenadering de meeste indruk heeft gemaakt door bij te dragen aan een betere en unieke positie van Guardian360!

Hacker Hotel - Guardian360

Hacker Hotel  

Ook in 2019 is Guardian360 de trotse hoofdsponsor van Hacker Hotel. Tijden een driedaags evenement ontmoeten Hackers uit binnen- en buitenland elkaar in een luxehotel. Er zijn interessante presentaties en er worden diverse workshops gegeven. Ook zijn er verschillende ruimten waar hackers hun projecten laten zien. Voor de goede orde: dit kunnen computer hackers zijn, maar ook hackers die zich bezig houden met lasers, 3d-printing, mode, games en nog veel meer. Verschillende Guardian360 angels zullen aanwezig zijn bij Hacker Hotel. Er zijn dagtickets verkrijgbaar, dus wil je een dagje komen kijken of ons daar ontmoeten, voel je dan welkom!

Guardian360 Parkiet

Intakeformulier nieuwe klant  

Op de partnerportal is deze maand een nieuw intakeformulier voor nieuwe klanten geplaatst. In dit formulier worden nieuwe specificaties voor de vProbe geïntroduceerd. We hebben geconstateerd dat de eerder uitgeleverde vProbes tegen limitaties begonnen aan te lopen, waardoor de kans op verstoringen toenam. Partners zijn al geïnformeerd over het uitbreiden van bestaande probes.  

Ook de specificaties voor de vCanary zijn aangepast, hoewel deze aanpassing minimaal is. Alleen wat extra diskspace is voldoende.  

Daarnaast hebben we aan het intakedocument invulvelden toegevoegd over de potentiele klant, welke contactpersonen eventuele Hacker Alert meldingen dienen te ontvangen en welke persoon wij als technisch contactpersoon kunnen aanhouden.  

Wanneer je een nieuwe klant aanbrengt bij Guardian360 willen wij je vragen daarvoor het nieuwe intakedocument te gebruiken dat op de partnerportal te vinden is.

Nieuwe klant?
Energy 21

Energy21 stopt energie in haar kernactiviteiten, Guardian360 waakt over de rest  

Energy21 levert software voor alle bekende energiemaatschappijen. Bij deze organisaties gebeurt veel achter de schermen waar nauwelijks iemand weet van heeft. Zo dient iedere energieleverancier een dag van tevoren aan te geven wat zij de dag erop aan energie nodig heeft. Het correct inschatten is enorm lastig en een verkeerde opgave kan leiden tot hoge boetes, denk aan claims van tussen de 10 en 15 miljoen euro. Gebeurtenissen op de volgende dag kunnen echter een enorme impact hebben op het energieverbruik. Energy21 speelt hier knap op in met een intelligente tool, welke gevoed wordt met veel privacygevoelige data om tot goede voorspellingen te komen.  

Lees in de referentiecase hoe Bespoke Cloud Solutions en Guardian360 samenwerken om Energy21 te ondersteunen bij haar informatiebeveiliging.