Beste ,  

Ook deze maand zijn de ontwikkelingen aan Lighthouse onverminderd doorgegaan. We hebben de werving van nieuwe collega’s geïntensiveerd en we maken ons op voor de verhuizing naar een nieuw kantoor. Als bedrijf zijn we in de scale up fase gekomen, we willen ons team daarom fors gaan uitbreiden in 2020. Daar hebben we ook een mooi en ruim kantoor voor nodig.

Deze maand hebben we ook een meetup met onze partners voorbereid. Aanmelden kan nog, in deze nieuwsbrief lees je hoe. Voor onze Platinum Partners organiseerden deze maand een business lunch. We kijken terug op een goede bijeenkomst waarin partners open met elkaar gesproken en gedebatteerd hebben over het aanbieden van securitydiensten.

Ook hebben we een aantal events voor 2020 voorbereid. Volgend jaar gaan we de Partner Channel Awards organiseren, daar lees je in deze nieuwsbrief meer over. Ook zullen we weer present zijn op Cloudfest, daarover later meer!

We zijn blij dat we per 1 december 2019 een nieuwe security developer aan ons team kunnen toevoegen, zodat we de ontwikkeling aan ons platform verder kunnen versnellen. In een volgende nieuwsbrief zal Michiel zich aan jullie voorstellen.

Namens het Guardian360 team, Groet!

Jan Martijn

Guardian360 Lighthouse

Update Guardian360 Lighthouse november 

Deze maand zijn de eerste klanten gemigreerd van ons oude platform naar Lighthouse. Het betreft klanten die scanning van externe IP-adressen en/of webapplicaties afnemen. In de komende weken zullen we steeds meer van dit type klanten overzetten naar Lighthouse. 

Onze ontwikkelaars hebben deze maand aan de volgende zaken gewerkt: 

 • Documenteren van de API endpoint zodat deze daadwerkelijk gebruikt kan gaan worden; 
 • Een nieuwe wordpress scanner; 
 • Een nieuwe dmarc validation scanner 
 • Het verbeteren van het sluiten van issues; 
 • Het verbeteren van de resultaten op het dashboard; 
 • Probe deployment. 

In december willen we de laatste hand aan versie 1.0 van onze API gaan leggen, zodat partners hun eigen service clients kunnen gaan ontwikkelen.

Hack_Right pilot

Guardian360 onderdeel pilot Hack_Right  

Op de bijeenkomst ‘Partners in Crime’ in Woerden op 29 oktober ondertekende Guardian360 een intentieverklaring om mee te werken aan de Hack_Right pilot. Het doel van Hack_Right is om jonge hackers van tussen de 12 en 23 jaar weer op het rechte pad krijgen én te houden. Dit pilotprogramma is een initiatief van de Politie en het Openbaar Ministerie (OM) in samenwerking met Reclassering Nederland, Halt en de Raad voor de Kinderbescherming. Guardian360 heeft inmiddels een jonge hacker mogen begeleiden. Ook onze partners The S-unit en Qbit hebben al iemand begeleid.

Meer informatie

Security Meetup Rotterdam

Op woensdag 4 december organiseren Guardian360, Intermax, NFIR en SecureMe2 een technische meetup in Rotterdam. Tijdens de meetup komen verschillende onderwerpen binnen informatiebeveiliging aan bod. De meetup heeft een technisch karakter, presentaties worden verzorgd door engineers voor engineers. AGENDA 17:30 uur - Inloop met eten en drinken 18:25 uur - Welkom, Jan Martijn 18:30 uur - Detectie verdachte activiteit in je netwerk, René 19:00 uur - Maar wat als... Detectie naast Preventie: Hand in hand naar online weerbaarheid, Aad 19:30 uur - Pauze 19:45 uur - Incident Response, Arwi 20:15 uur - Borrel 21:00 uur - Einde

Partner Channel Awards 2020

Begin 2019 organiseerden we voor de eerste keer de Guardian360 Partner ChannelAwards. Met een opkomst van meer dan 100 (potentiële) partners was het een bijzonder geslaagd event. Partners werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. Jan Martijn Broekhof, Managing Director Guardian360, gaf een update over de laatste softwareontwikkelingen van ons nieuwe platform en Jeff Scipio wist de spanning op te bouwen bij het noemen van de winnaars.

Guardian360 Partner Channel Awards 2020 Een succesvol event waarbij partners in een leuke ambiance bedankt worden voor hun inzet moet natuurlijk gecontinueerd worden. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van de Guardian360 Partner Channel Awards 2020. De groepen waarbinnen Partners genomineerd kunnen worden zijn: 

 • Best Specialized Sales Partner, 
 • Best Marketing Program,  
 • Best Vertical Market Approach, 
 • Best Upcoming Partner, 
 • Best Presales Engineer en 
 • Best Channel Sales Person.  

Wil je een partner nomineren, doe dat dan via onze website.  

De datum staat al vast: donderdag 20 februari 2020!

Reserveer nu alvast je plek. Het belooft wederom een mooi event te worden waarbij in een geweldige ambiance genoten kan worden van een uitstekend diner, er genetwerkt kan worden en we jullie op de hoogte brengen van onze laatste ontwikkelingen en toekomstplannen. En natuurlijk worden ook de winnaars van de Awards bekend gemaakt!  

We zien er naar uit jullie te mogen begroeten op 20 februari 2020. Hierbij alvast de terugblik naar de Guardian360 Partner Channel Awards 2019

Orteliuslaan 1000

We gaan verhuizen!

Vanaf 1 december 2019 zal Guardian360 gevestigd zijn in een nieuw kantoor aan de Orteliuslaan 1000 te Utrecht. Het kantoor dat we iets meer dan een jaar geleden betrokken is inmiddels veel te klein geworden, als team kijken we ernaar uit om straks veel meer ruimte te hebben! Momenteel wordt de laatste hand aan de verbouwing van ons nieuwe kantoor gelegd, vrijdagmiddag pakken we onze spullen in om vanaf maandag 2 december vanaf onze nieuwe locatie te werken. We vinden het leuk als je ons nieuwe kantoor komt bewonderen! Neem daarvoor contact op met Jeff of Jan Martijn. PS: Ons bezoekadres verandert, ons telefoonnummer blijft ongewijzigd.

GUARDIAN360 SALESTRAININGEN Ben je geïnteresseerd om Guardian360 partner te worden, of ben je al partner, en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestrainingen. Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn, en nog veel meer! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om met andere (potentiële) partners te netwerken.

GUARDIAN360 WEBINARS Steeds meer klanten zijn zich bewust van het belang van goede informatiebeveiliging. Hierdoor neemt de druk op managed services providers echter ook flink toe. Organisaties willen alles onder controle hebben. Maar met ‘we hebben het onder controle’ alleen komen zij niet meer weg. Zij moeten inzicht geven in de stand van zaken. Wil je weten hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten? Meld je dan aan voor ons webinar ‘Van NOC naar SOC’

Inschrijven salestraining