Beste,  

Ook deze maand hebben we weer een interessante partner nieuwsbrief samengesteld. In deze nieuwsbrief praten we je bij over Guardian360 Lighthouse, brengen we onze salestraining opnieuw onder de aandacht, vertellen we over onze overeenkomst met Exclusive Networks en maak je kennis met twee nieuwe Belgische partners. Ook informeren we je over onze nieuwe prijskaart per 1-1-2020.  

Ondertussen zijn wij ook de eerste voorbereidingen aan het treffen voor de Partner Channel Awards die begin 2020 georganiseerd zullen worden. Houd onze nieuwsbrieven in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven!  

Groeten namens het Guardian360 team,  

Groeten,  

Jan Martijn

Guardian360 Lighthouse

Update Guardian360 Lighthouse oktober

Inmiddels testen we met enkele tientallen klanten en partners. De scanning van ip-adressen is zo stabiel, dat we met een aantal partners in gesprek zijn gegaan over het migreren van klanten naar het nieuwe platform. 

Deze maand heeft het Guardian360 team diverse zaken ontwikkeld om het Lighthouse platform nog krachtiger te maken. De belangrijkste updates zijn de volgende: 

  • Gesloten issues zijn nu ook inzichtelijk; 
  • Webscanning werkt stabiel, de eerste sites van eindklanten worden gescand; 
  • De account activatie email aan gebruikers is verbeterd 
  • Sortering van personen, organisaties, contracten en scanobjecten is meer logisch gemaakt;
  • Handmatige rescanning zorgde soms voor regels in de audit trail, dat is er nu nog slechts een; 
  • Op het dashboard worden nu het juiste aantal normafwijkingen getoond voor elke norm.

Daarnaast is er ook hard gewerkt aan probe deployment, we zullen echter nog wel een aantal sprints nodig hebben om die functionaliteit op te leveren.

Salestraining

Salestraining voor partners  

Elke maand verzorgen we een salestraining voor onze (potentiele) partners. We merken dat partners die deze training gevolgd hebben, beter in staat zijn om Guardian360 aan te bieden bij hun klanten, dan partners die dat niet gedaan hebben. Tijdens de training is er veel gelegenheid om vragen te stellen, te leren van andere partners en om concrete cases te bespreken.  

Heb je de Guardian360 salestraining nog niet gevolgd? Meld je dan snel aan! Ook wanneer het alweer even geleden is dat je de training volgde ben je van harte welkom.

Inschrijven

Nieuwe prijskaart per 1-1-2020

Op de partnerportal van Guardian360 is de prijskaart gepubliceerd zoals deze vanaf 1 januari 2020 zal gelden. Offertes die nog voor 1 januari 2020 worden uitgebracht mogen nog volgens de huidige prijskaart worden aangeboden. Voor klanten die na 31-1-2020 tekenen voor Guardian360 gelden de nieuwe tarieven. Mocht je vragen hebben over de prijskaart dan beantwoorden wij deze graag! Neem hiervoor contact op met je partner succes manager.

Exclusive Networks distribueert Guardian360

Eind september hebben Guardian360 en Exclusive Networks een distributieovereenkomst met elkaar gesloten.  

‘De vraag naar informatiebeveiliging neemt sterk toe. Bedrijven gaan zich steeds meer realiseren dat informatiebeveiliging cruciaal is voor hun business continuity. Klanten hebben steeds vaker te maken met compliancy vraagstukken en zoeken oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging, liefst van een Nederlandse leverancier bij een lokale partij’, vertelt Jeff Scipio, Partner Director bij Guardian360.  

‘Ons netwerk van partners is het afgelopen jaar niet alleen kwantitatief maar vooral ook kwalitatief gegroeid. Het betreft hier partners die zich reeds bewezen hebben als expert op het gebied van informatiebeveiliging en partners die besloten hebben zich hierin te specialiseren. Tijdens gesprekken met onze (potentiële) partners viel de naam van Exclusive Networks steeds vaker. Exclusive Networks wordt gezien als Value-Added Distributor die zowel commerciële als technische kennis heeft van de producten en diensten die zij distribueert.

Partnerbestand in België uitgebreid

Partnerbestand in België uitgebreid

In oktober hebben wij een partnerovereenkomst gesloten met de Belgische organisaties CRM Group en Serso. Wij zijn blij dat we met deze partners ook een groter deel van de Belgische ondernemingen kunnen gaan ondersteunen met het nog beter op orde brengen van informatiebeveiliging! 

SerSo stelt op haar website dat elke KMO voor diverse uitdagingen staat en ICT daar zeker één van is. Een goed beheer van uw ICT omgeving is daarom onontbeerlijk. SerSo maakt de keuze om te werken met producten van leidinggevende fabrikanten en beschikt daarnaast over ervaren en enthousiaste medewerkers.  

CRM Group vat het als volgt samen: Als globale IT-partner biedt CRM Group innovatieve oplossingen voor uw digitaal comfort en veiligheid. De hele visie van CRM Group kan samengevat worden in het woord ‘ontzorgen’. CRM Group zijn namelijk gespecialiseerd in IT- oplossingen op maat van bedrijven. Met als sterkste assets onze technologische knowhow en gericht advies.  

Wil je meer informatie over deze Guardian360 partners? Bezoek dan hun websites.

GUARDIAN360 SALESTRAININGEN Ben je geïnteresseerd om Guardian360 partner te worden, of ben je al partner, en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestrainingen. Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn, en nog veel meer! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om met andere (potentiële) partners te netwerken.

GUARDIAN360 WEBINARS Steeds meer klanten zijn zich bewust van het belang van goede informatiebeveiliging. Hierdoor neemt de druk op managed services providers echter ook flink toe. Organisaties willen alles onder controle hebben. Maar met ‘we hebben het onder controle’ alleen komen zij niet meer weg. Zij moeten inzicht geven in de stand van zaken. Wil je weten hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten? Meld je dan aan voor ons webinar ‘Van NOC naar SOC’

Inschrijven salestraining