Deze nieuwsbrief schrijf ik vanaf ons nieuwe kantoor in Utrecht, waar we begin september ingetrokken zijn. De Guardian360 Angels zijn blij met deze nieuwe werkplek en hebben een goede eerste maand gehad. Wil je een keer komen kijken hoe we erbij zitten? Je bent van harte welkom! In deze nieuwsbrief blikken we terug op ons event voor potentiële partners, staan we stil bij de recente wijzigingen in ons partnerprogramma en brengen we onze webinars en quickscan graag bij jullie onder de aandacht. Ook blikken we alvast vooruit op de Guardian360 Channel Awards die begin 2019 uitgereikt zullen gaan worden, wie zal er met de prijzen vandoor gaan? Veel leesplezier en groeten namens het Guardian360 team! Jan Martijn Broekhof

Partnerevent Potentiele Partners - Guardian360

Terugblik event voor potentiële partners  

Op 26 september ontvingen we 25 potentiële partners op ons event in Zwolle. Na een heerlijke lunch op De Agnietenberg werden de aanwezigen geïnformeerd over hoe zij hun dienstverlening eenvoudig uit kunnen breiden met geavanceerde informatiebeveiliging diensten. Tijdens presentaties van Guardian360, Leadgate en Ingram Micro werd ingegaan op de visie van Guardian360, de wijze waarop Guardian360 leads genereert voor haar partners en waarom Ingram Micro juist Guardian360 heeft toegevoegd aan haar portfolio. Ook gingen we met deze potentiële partners in gesprek over de eisen en voordelen die aan het partnership gekoppeld zijn en hoe Guardian360 partners ondersteunt om meer te verkopen.

Partner Programma - Guardian360

Update partner programma  

Voor de zomer is het Guardian360 partner programma herzien. Opzet van het herzien van het partnerprogramma was om richting onze partners een meer marktconform beleid te hanteren. Terugkijkend op de afgelopen maanden kunnen we niet anders dan vaststellen dat het vernieuwde programma goed ontvangen is. De nieuwe manier van werken was voor bestaande partners wennen, maar de meeste partners komen met ons in een vast ritme waardoor we meer succesvol zijn. Op basis van de ingevoerde funnel management formulieren zijn wij beiden nu in staat om meer grip te krijgen op forecasting waardoor wij beter en gerichter in staat zijn om onze partners de juiste sales en marketing ondersteuning te bieden.

Webinar - Guardian360

Webinars voor eindklanten  

De afgelopen maanden hebben we geleerd dat informatiebeveiliging voor een aantal eindklanten een relatief nieuw onderwerp is. Dat resulteert er onder andere in dat je als partner een aantal bezoeken aan een klant moet brengen om tot een opdracht te komen.  

Om ervoor te zorgen dat onze partners efficiënter met hun tijd om kunnen gaan, heeft Guardian360 webinars geïntroduceerd. Deelnemers aan een van de webinars worden geïnformeerd over hoe je naar informatiebeveiliging zou moeten kijken, welke oplossingen Guardian360 biedt en hoe de Guardian360 partners ondersteunen op dat vlak.  

Na het webinar weet je klant:  

 • Welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging; 
 • Welke elementen van risicobeheersing toegepast moeten worden; 
 • Hoe niet alleen technologie, maar ook de mens en het proces aandacht krijgt; 
 • Dat je (gelukkig) veel kunt automatiseren; 
 • Hoe zij eenvoudig management dashboards kunnen krijgen die risico's in kaart brengen; 
 • Hoe hun eigen website scoort op onze Quickscan. 
 • Er zijn een aantal data en tijdstippen beschikbaar. Aanmelden kan via onderstaande button.  

Wil je graag samen met Guardian360 een webinar organiseren exclusief voor jouw eindklanten? Guardian360 faciliteert dat graag! Neem contact op met je partner succesmanager om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden webinar
Guardian360 Quickscan Logo

Salestool: de Quickscan  

Sinds de lancering van de Guardian360 Quickscan zijn er zo’n 40.000 websites gescand. Door de Quickscan te implementeren op je website, genereer je als partner leads. We hebben geleerd dat, wanneer je deze leads snel en goed opvolgt, dit zich vertaalt in deals en omzet.  

In haar vernieuwde partnerprogramma stellen wij daarom als eis dat een partner de Quickscan op haar website integreert om (potentiële) klanten te enthousiasmeren. Ben je Guardian360 partner en heb je de Quickscan nog niet geïmplementeerd? Stuur dan een email naar support@guardian360.nl om een account aan te vragen.

Channel Awards - Guardian360

Guardian360 Channel Awards  

Eerder vertelden we jullie al dat we de inzet en omzet van onze partners willen belonen met de Guardian360 Channel Awards. De Guardian360 Channel Awards zullen in februari 2019 uitgereikt worden en zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:  

 • Best Specialized Sales Partner 
 • Best Guardian360 Marketing Program 
 • Best Vertical Market Approach 
 • Best Guardian360 Presales Engineer 
 • Best Guardian360 Channel Sales Person  

Binnenkort zullen we jullie verder informeren over de Guardian360 Channel Awards. Hou onze nieuwsbrieven dus in de gaten!