Beste ,  

Aan de vooravond van het vierde kwartaal van 2019 ontvangen jullie weer een partner nieuwsbrief. Het Guardian360 team heeft een goede zomer gehad: het Lighthouse platform heeft een behoorlijke impuls gekregen, maar er was gelukkig ook tijd voor ontspanning. We zijn klaar om in de laatste maanden van dit jaar te gaan knallen!  

In deze nieuwsbrief vind je een update over Lighthouse, introduceren we onze nieuwe collega’s Bert en Eloy, doen we verslag van het ondernemersdiner met ESET en praten we je bij over onze aanstaande verhuizing.  

Mede namens het Guardian360 team: veel leesplezier toegewenst!  

Groeten,  

Jan Martijn

Guardian360 Lighthouse

Update Guardian360 Lighthouse

Voor de zomer zijn we met een klein aantal partners gestart met het testen van Guardian360 Lighthouse. De resultaten waren zo bemoedigend dat we in september nog een aantal andere partners toegang hebben gegeven tot Lighthouse.  

Op dit moment zijn de volgende functionaliteiten beschikbaar binnen ons nieuwe platform: 

  • Organisatie beheer 
  • Gebruiker beheer 
  • Scanobject beheer 
  • Contract beheer 
  • Scanresultaten inzien, inclusief audit trail 
  • Issues herscannen, delen, accepteren, becommentariëren 
  • Afwijkingen van normen inzien 
  • API Service clients beheer en documentatie

Dit betekent concreet dat de testende partners zelf klanten, externe IP-adressen en websites kunnen opvoeren en de scanresultaten kunnen vergelijken met ons huidige platform. Na oplossen van een issue kan het issue direct opnieuw gescand worden, zodat er niet gewacht hoeft te worden op de vaste scanfrequentie van ons platform.  

Middels de API’s en daarbij behorende documentatie is het voor partners mogelijk om integraties met hun eigen systemen te ontwikkelen. De functionaliteit die via de webinterface beschikbaar is, is ook via de API’s te benaderen.  

We zijn nog niet op het punt dat we klanten kunnen gaan migreren van ons oude platform, we blijven aan Lighthouse door ontwikkelen om dit mogelijk te maken. De eerstvolgende functionaliteit die we ontwikkelen is het zelf kunnen deployen van probes. We houden jullie op de hoogte van de voortgang!

Bert Oostland
Eloy Degen

Uitbreiding Guardian360 team  

Deze zomer is ons team versterkt met twee nieuwe collega’s. Bert Oostland is gestart als Security Engineer en Eloy Degen is gestart als Junior Security Engineer. Bert zal zich voornamelijk bezighouden met de aansturing van onze scanners, het uitbreiden van het scannerarsenaal en het verder automatiseren van manuele werkzaamheden. Eloy ontwikkelt nieuwe scanners en zal voor Guardian360 onderzoek doen hoe wij het beste IPv6 scanning in al onze scanners kunnen implementeren. We zijn blij met deze versterking en merken nu al versnelling bij de ontwikkeling van nieuwe innovaties!

ESET

ESET Ondernemersdiner, powered by Guardian360  

Op vrijdag 26 juli 2019 organiseerden ESET Nederland en Guardian360 een ondernemersdiner met als thema “If opportunity doesn’t knock, build a door”. Beide organisaties merkten dat security nog niet voor elke partner eenvoudig over de bühne te krijgen is; niet bij iedereen is het een kant en klare commerciële propositie. Ook is er nog onduidelijkheid over hoe de markt zich gaat ontwikkelen, terwijl van MSP’s wel verwacht wordt dat zijn een gidsfunctie voor hun klanten hebben. Hoe zorgen je er nou voor dat je als MSP security goed op de kaart zet?

Lees meer
Orteliuslaan 1000

We gaan verhuizen!

In september 2018 is Guardian360 verhuisd van Rotterdam naar Utrecht. We hebben zo’n goede start gemaakt in Utrecht dat het kantoor veel te klein geworden is. Op dit moment hebben we een bureau voor elke twee medewerkers. Op korte termijn lossen we dat op door thuis te werken en op andere plekken in ons kantoorpand, maar het is natuurlijk geen houdbare situatie. Omdat we ook graag eigen scrum- en vergaderruimtes ter beschikking willen hebben en ons kantoor helemaal eigen willen maken hebben we besloten om een nieuw kantoor te betrekken. Begin december verwachten we kantoor te houden aan de Orteliuslaan 1000 in Utrecht, jullie ontvangen hier nog nader bericht over.

GUARDIAN360 SALESTRAININGEN Ben je geïnteresseerd om Guardian360 partner te worden, of ben je al partner, en wil je weten hoe je onze diensten het beste aan klanten kunt aanbieden? Schrijf je dan in voor een van onze open salestrainingen. Tijdens de training zullen we ingaan op onze diensten, welke randvoorwaarden er gelden, welke vragen er vaak gesteld worden door eindklanten, wat bekende tegenwerpingen zijn, en nog veel meer! Daarnaast is het een mooie gelegenheid om met andere (potentiële) partners te netwerken.

GUARDIAN360 WEBINARS Steeds meer klanten zijn zich bewust van het belang van goede informatiebeveiliging. Hierdoor neemt de druk op managed services providers echter ook flink toe. Organisaties willen alles onder controle hebben. Maar met ‘we hebben het onder controle’ alleen komen zij niet meer weg. Zij moeten inzicht geven in de stand van zaken. Wil je weten hoe je eenvoudig security diensten aan kunt bieden aan bestaande en nieuwe klanten? Meld je dan aan voor ons webinar ‘Van NOC naar SOC’

Inschrijven salestraining