Guardian360: Logo

Webinar - Tranformeer
je NOC naar een SOC


Steeds meer klanten zijn zich bewust van het belang van goede informatiebeveiliging. Hierdoor neemt de druk op jou als managed services provider flink toe. Managers en bestuurders willen graag horen dat ze veilig zijn en jij volledig 'in control' bent. Ze willen inzicht in de stand van zaken: het liefst realtime, op elk moment van de dag. 

Guardian360 helpt haar partners door naast de bestaande Network Operations Center (NOC) diensten ook Security Operations Center (SOC) diensten aan te bieden. Hiervoor hoef je zelf geen securityspecialist te zijn en hoef je dit niet zelf te beheren. We hebben namelijk een vertaling gemaakt van informatiebeveiliging naar ‘gewoon’ netwerkbeheer. Zo creëer je gemakkelijk meer inzicht in de veiligheid van de IT-omgeving van jouw klanten!

Na de webinar weet je:

  • Welke SOC diensten je aan bestaande en nieuwe klanten aan kunt bieden;
  • Hoe je Guardian360 partner kunt worden en wat de voordelen van het partnership zijn;
  • Hoe je het onderwerp informatiebeveiliging bespreekbaar maakt;
  • Hoe je omgaat met veel gehoorde tegenwerpingen van klanten.


Download Webinar


Guardian360 referentie logo: Haga Ziekenhuis
Guardian360 referentie logo: ACES Direct
Guardian360 referentie logo: Gemeente Hoorn
Guardian360 referentie logo: NRC
Guardian360 referentie logo: Nationale Nederlanden
Guardian360 referentie logo: Leger Des Heils

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie van nieuwe security issues. Organisaties die deze issues verhelpen verlagen daarmee de kans op een security incident of een datalek significant. Guardian360 partners kunnen met vertrouwen aan hun klanten aantonen dat zij hun informatiebeveiliging op orde hebben.